Du är här

2016
25 februari 2019

Yoga på Arken i Göteborg

Älskar du yoga och träning? Passa då på att delta i något av vårens yogaevent och stärk dig själv. Yoga och meditation innebär förmågan att ge en aktivitet eller ett föremål sin fulla uppmärksamhet. Det handlar också om att kunna bibehålla sitt fokus under en bestämd tid utan att låta sig distraheras eller förvirras.

Yogahelger på Art Garden Spa

Det känns fantastiskt roligt att få berätta att vi har flera sköna yogaretreat inplanerade under våren.

Tystnadsretreat med Pompe & Duberg 8–10/3

Den 8-10/3 kommer Cecilia Duberg och Annelie Pompe till oss för ett tystnadsretreat. Tillsammans tar de med dig på ett av de största äventyren som finns: den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv. Det ska verkligen vara något utöver det vanliga och små fåglar har viskat i våra öron att det börjar bli fullbokat, så skynda dig att boka om du vill testa på denna konstform!

Annelie Pompe, född 1981 i Göteborg, är en svensk äventyrare, fridykare och bergsklättrare. Annelie arbetar som föreläsare, äventyrsguide, personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör, yogalärare, författare och undervattensfotograf. Pompe är mest känd för sina insatser i fridykning. Läs mer om Annelie Pompe här »

Cecilia Duberg är psykolog specialiserad inom hälsopsykologi och mental träning, yogalärare och författare. Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå stark mental hälsa i kombination med toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra”. Hon har guidat flera tystnadsretreat runt om i Sverige och på Bali.

Yogahelg med Karin Rosell 16-17/3 

Helgen efter – den 16-17 mars – kommer Karin Rosell tillbaka till oss. Karin började med yoga efter att hon blivit utbränd och menar att yogan blev hennes räddning. Hon arbetar som yogalärare och håller även coachande samtal. 

– Jag är inte en instruktör som yogar för att lägga ut snygga handståenden på Instagram. När deltagarna går härifrån ska de känna sig lugna och må gott, det är mitt mål, säger Karin Rosell.

Skön yogasöndag 24/3

Söndagen den 24/3 får du skriva upp i almanackan. Då kommer nämligen Camilla Oldberg och Pernilla Lorentzen till oss för en dag med välgörande yoga. Njut av god mat och en skön stund på Art Garden Spa.

Camilla Oldberg:

Camilla är Globalyogini och kom i kontakt med yoga 2008 och det var kärlek vid första ögonkastet. Idag lever och andas Camilla yoga och passionen för yoga bara växer. Camilla älskar fysisk yoga och att låta kroppen vara i rörelse, men ju längre hon kommer på sin resa desto större blir fascinationen för yogans icke-fysiska delar. Camillas styrka är hennes tydliga pedagogik och förmåga att på ett enkelt sätt förmedla yogan.

Pernilla Lorentzen:

Pernilla vill förmedla vikten av att känna sig tillfreds med sig själv i alla hennes klasser och i alla möten, oavsett om det är vid behandlingar, föreläsningar eller personlig träning. Att lära känna sig själv och ge sig och sin kropp det den behöver just nu. Att vara seriös men inte ta sig själv på för stort allvar. Att våga utmana men även våga ta ett steg tillbaka. Att acceptera och respektera sig själv och ha tillit till kroppens förmåga. Man måste bara lära sig att lyssna. Inåt. Enkelt men inte lätt.

Vill du hålla koll på vad som händer hos oss på Arken Hotel & Art Garden Spa är det bra att hålla utkik här på hemsidan, på Facebook eller Instagram.

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2019-02-25 12:34 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar