Våra evenemang

Hos oss händer det mycket – allt från Galleri Arkens spännande konstutställningar till olika sorters provningar, föreläsningar och träningshelger. Håll dig uppdaterad om vad som händer i vår evenemangskalender.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande evenemang

lör - ons
17 - 18
aug - sep

Utställning med Jolanta Nowaczyk & Ida Eriksson

Jolanta Nowaczyk och Ida Eriksson ställer ut sina målningar och fotografier hos oss på Galleri Arken. Välkommen på vernissage!
Gå till evenemang
fre - sön
20 - 22
sep - sep
Annelie Pompe & Cecilia Duberg Arken

Tystnadsretreat med Pompe & Duberg

Annelie Pompe och Cecilia Duberg har guidat flera tystnadsretreat runt om i Sverige och på Bali. I våras var de hos oss och det blev snabbt fullbokat – nu får du en ny chans!
GÅ TILL ERBJUDANDE
fre - lör
4 - 5
okt - okt
Varm källa inomhus på Art Garden Spa

Sömn- & yogaretreat

En helg där vi lägger fokus på rörelse och återhämtning. Yogaklasser, föreläsning, workshop, god mat, övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
ons
16
okt

Spa- & yogadag med Sam Aziz

En skön eftermiddag med yoga, avkoppling på spa och middag. Sam Aziz håller en klass med Vinyasa Yoga där andningsövningar blandas med mjuka och dynamiska övningar.
Gå till evenemang
fre - lör
18 - 19
okt - okt
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Ost-, chark- & vinprovning

Ett extra gott spapaket med ost-, chark- och vinprovning! Tillgång till spa, en 3-rättersmiddag på kvällen, övernattning och frukost.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör - sön
19 - 20
okt - okt
Karin Rosell yoga

Yoga med Karin Rosell

En helg som gräver fram guldet i dig och hjälper dig att blomma ut & hitta din fulla potential! Yogaklasser, föreläsning, god mat, övernattning och spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
lör - ons
21 - 23
sep - okt

Elevutställning med konstelever till Christin Björk

Tillsammans med Galleri Arken arrangerar konstnär Christin Björk en spännande elevutställning med ett urval av sina konstelever i oljemåleri. Varmt välkommen!
Gå till evenemang
sön
10
nov
Yoga på Art Garden Spa i Göteborg

Skön yogasöndag

En återhämtande dag i välmåendets tecken med Camilla Oldberg & Pernilla Lorentzen som båda är passionerade yogainstruktörer. Njut av god mat, yoga och avkoppling på spa.
Gå till evenemang
fre - sön
22 - 24
nov - nov
Kay Pollak evenemang på Arken Hotell i Göteborg

Kay Pollaks helgworkshop

Bli den skapande kraften i ditt eget liv. Välkommen på en inspirerande workshop som har förändrat tusentals människors liv. En upplevelse du inte får missa!
Gå till evenemang
ons - lör
27 - 21
nov - dec

Julsupé med dinnershow

Konferens, kickoff eller julfest? Samla kollegorna och bjud in till en helkväll med julsupé och dinnershow. För sällskap på minst 150 personer.
Gå till evenemang
tis - ons
31 - 1
dec - jan
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Vårt nyårspaket innehåller afternoon tea, nyårssupé, underhållning, en övernattning med frukostbuffé och skön avkoppling på Art Garden Spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg
Varje lördag, söndag & helgdag

Boka vår goda brunch

Lördag, söndag och röda dagar dukar vi upp vår välfyllda brunchbuffé. Brunchen anpassas efter säsong för att säkerställa så färska och välsmakande råvaror som möjligt. Vår brunch innehåller alltid en kombination av varma och kalla rätter, samt ett stort utbud av gröna rätter.