Floras lunch

Vill du äta en bra lunch i Göteborg är du välkommen till oss på restaurang Flora. Vi erbjuder en varierad lunchmeny med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.

Dagens lunch 195:-

Dagens lunch serveras alla dagar kl. 11.30–14.00. 

I lunchen ingår en dagens varmrätt eller vegetariskt, sallad, bröd, bordsvatten, kaffe och dessert. Varmt välkommen!

Jullunch 21/11–22/12

Tiden innan jul serveras även en veckans julrätt, med inspiration av julen. Vår salladsbuffé får då även juliga inslag i form av ägg och olika sorters sill m.m. Dessertbordet bjuder på godis, pepparkakor och annat gott som hör julen till. 

Utsikt över havet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Med Göteborgs skärgård som utsikt under lunchen

Flora erbjuder en varierad meny året runt. Vi har som mål att erbjuda dig som gäst en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Slå dig ner på verandan och avnjut din lunch med skärgården i bakgrunden – eller sitt inomhus i våra mysiga restaurang.

PÅ FLORA ERBJUDER VI ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Middag á la carte

Vi tycker om att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Inspirationen hämtas från det svenska köket och råvarorna från vår närmiljö.