Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. 

Tips! Du hittar lättare bland våra erbjudanden om du väljer den kategori du är intresserad av ovan.

Våra mest populära erbjudanden

Necessär på köpet fredagar t.o.m. 1/7*

Late night spa

Från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel.
Stanna längre och få rabatt!
Utomhuspool Art Garden Spa

Sommarbadet

Från 1490:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Bokas 23 juni–19 aug.
Stanna längre och få rabatt!
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa i sommar

Från 1490:-/vuxen 650:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Går att boka 25 jun–18 aug.
Övriga erbjudanden

Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rättersmiddag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).

Spa med vänner

Från 1690:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2680:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Champagne vip

Art Garden romantik

Från 1940:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, 4-rättersmiddag och avkoppling på spa.

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.
24 jun–19 aug
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Från 595:-/vuxen 345:-/barn
Ta med barnen på spa på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
25 jun–18 aug
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Från 895:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.

Bistro & spa

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–onsdag, (ej sommar 27/6–17/8).
15–16 OKT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yogahelg med Karin Rosell

Från 2795:-/vuxen (dagpaket 995:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1395:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1795:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.

Sköna fredag

Från 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll samt alla dagar under sommaren.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 950:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar på sommaren.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 875:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa. (Ej sommar 25/6–14/8).
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Från 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).
Gäller t.o.m. 26 juni
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Från 1192:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Gäller ankomst söndag-torsdag.