Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. 

Tips! Du hittar lättare bland våra erbjudanden om du väljer den kategori du är intresserad av ovan.

Våra mest populära erbjudanden

20% rabatt sön–tors, 1/10–2/12

Late night spa

Från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där ni kopplar av i månens sken. Går att boka alla dagar.
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rättersmiddag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.

Spa med vänner

Från 1690:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
Övriga erbjudanden

Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2680:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Fira kärleken
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Från 1940:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, 4-rättersmiddag och avkoppling på spa.
25–26 SEPT – FULLBOKAT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yogahelg med Karin Rosell

Från 2595:-/vuxen (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
17–19 dec
Annelie Pompe & Cecilia Duberg Arken

Tystnadsretreat 

Från 5490:-/vuxen
Välkommen på ett retreat där Annelie Pompe och Cecilia Duberg tar med dig på ett av de största äventyren som finns – den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv
4–5 dec

Keramik & yogaretreat

Från 2595:-/vuxen
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
Nyårsfirande på Arken hotel

Fira nyår på Arken

Från 2695:-/person
Välkommen att fira in det nya året med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora Nyårspaketet

Från 3895:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, en 3-rättersmiddag, afternoon tea, nyårssupé med champagne, underhållning och skön avkoppling på Art Garden Spa.

Late night new year

Från 2695:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. 2-rättersmiddag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.
22 okt – FULLBOKAT
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Ost-, chark- & vinprovning

Från 1795:-/person
Ett extra gott spapaket med ost-, chark- och vinprovning! Avkoppling på Art Garden Spa, 3-rättersmiddag på kvällen, övernattning och frukost.
31 okt–4 nov – FULLBOKAT

Familjespa med övernattning

Från 1290:-/vuxen 650:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
VIP hel flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaket

Från 2590:-för er båda
Fira bröllopsnatten i ett av våra finaste rum. Njut av att vara tillsammans och vila ut på Art Garden Spa dagen efter.  Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet ingår.
3–7 jan

Familjespa halvdag

Från 595:-/vuxen 345:-/barn
Ta med barnen på spa på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
söndag–torsdag

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa i månens sken.

Bistro & spa

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–onsdag.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1195:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1595:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.

Sköna fredag

Från 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 890:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar på sommaren.
Måndag–torsdag
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Varva ner

Från 825:-/vuxen
Varva ner en eftermiddag/kväll på Art Garden Spa. Starta med en eftermiddagsfika och koppla sedan av på spa. Avsluta med en 2-rättersmiddag.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 850:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa. (Ej sommarveckorna 25–32).
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Från 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).