Dagspa i Göteborg

Njut av en hel- eller halvdag på Art Garden Spa. Varför inte komplettera dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling. Vi har flera olika erbjudanden. Allt från avkopplande kvällsbesök under sommaren och lyxpaket där behandling och lunch ingår. Det finns något för alla!

Art Garden Spa sommar


22/6-11/8
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Pris från 495:-/vuxen & 310:-/barn
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen.
21/6-10/8

Familjedag sommar

Pris 550:-/vuxen & 310:-/barn
Ta med barnen på spa i sommar! Skön avkoppling på spa kl. 9–13, för stora och små. Avsluta med lunch på terassen.
22/6-10/8

Sommarkväll

Pris 850:-
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.

Familjespa

På sommaren, den 21/6–10/8 samt under skolloven, öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 14. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.

Ett av västkustens mest kompletta spa

Med närhet till både hav och stad är läget unikt och erbjuder exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld miljö. På Art Garden Spa kan du njuta av bad i varma källor, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Du behöver inte boka en övernattning på vårt hotell för att ta del av Arkens lyxiga spa. Kom hit över dagen eller kvällen och ta del av något av våra erbjudanden.

Art Garden Spa hela veckan


Njuta halvdag

Pris från 395:-
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx - halvdag

Pris från 745:-
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll.
Måndag-torsdag
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 465:-
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa mitt i veckan. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa.
Måndag-torsdag

Varva ner kväll

Pris 795:-
Lyxa till din vardag med ett kvällsbesök på Art Garden Spa! Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår.
Måndag-fredag
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 995:-
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minutersbehandling.
Måndag-fredag
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1395:-
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minutersbehandling.
Fredagar

Sköna fredag

Pris 695:-
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med vår stora lunchbuffé.
Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa & brunch

Pris från 790:-
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa!

Stanna längre på Art Garden Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland. Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över havet, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på yoga. Vill du njuta på Art Garden Spa ännu längre? Boka ett paket med övernattning och spa.