Dagspa i Göteborg

Njut av en hel- eller halvdag på Art Garden Spa. Varför inte komplettera dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling. Vi har flera olika erbjudanden. Allt från avkopplande kvällsbesök och lyxpaket där behandling och lunch ingår. Det finns något för alla!

Dagspa i sommar


20 jun–14 aug
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Pris från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen. Även barn är välkomna under förmiddagar.
20 jun–14 aug

Familjespa halvdag

Pris 575:-/vuxen & 335:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet! 4 timmar av skön avkoppling på spa kl. 9–13 alt. 10–14 , för stora och små. Avsluta med lunch.
20 jun–13 aug
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Sommarkväll

Pris 780:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
20 jun–8 aug

Late night - kvällsspa

Pris 990:-/person
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa. Ta med dina vänner på middag, avkoppling på spa och tapas med dryck i månens sken.

Familjespa på loven

På sommaren och skolloven, öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 14. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.

Dagspa med behandlingar för extra avkoppling


Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Pris från 745:-/person
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag + söndag kväll, samt alla dagar 19/6–14/8.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 995:-/person
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag, samt alla dagar 19/6–14/8.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1395:-/person
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag, samt alla dagar 19/6–14/8.

Ett av västkustens mest kompletta spa

Med närhet till både hav och stad är läget unikt och erbjuder exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld miljö. På Art Garden Spa kan du njuta av bad i varma källor, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Du behöver inte boka en övernattning på vårt hotell för att ta del av Arkens lyxiga spa. Kom hit över dagen eller kvällen och ta del av något av våra erbjudanden.

Paket att boka från och med 17 augusti


Njuta halvdag

Pris från 395:-/person
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll, (ej 20/6–14/8).

Varva ner kväll

Pris 795:-/person
Lyxa till din vardag med ett kvällsbesök på Art Garden Spa! Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår. Går att boka måndag–torsdag, (ej 20/6–14/8).

Sköna fredag

Pris 750:-/person
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris 790:-/person
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa! (Går ej att boka 13/6–14/8).
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 495:-/person
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Pris 390:-/person
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig! Går att boka måndag–torsdag, (ej 22/6–14/8).

Stanna längre på Art Garden Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland. Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över havet, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på yoga. Vill du njuta på Art Garden Spa ännu längre? Boka ett paket med övernattning och spa.