Vårt serviceutbud

På Arken Hotel & Art Garden Spa kan du njuta av mer än bara hotell och spa. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera din middag med ytterligare en rätt.

Uppgradera din vistelse

Passa på och sätt en extra guldkant på din vistelse. Våga fråga oss om dina speciella önskemål - vi vill göra vårt bästa för att uppfylla dem! Kanske handlar det om en kudde som passar just dig och din nacke. Ballonger på rummet eller ett speciellt arrangemang i restaurangen.

VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Välkomstpaket

Unna er något extra på rummet.
Det är härligt att checka in och överraska den du håller kär. Ge din rumskamrat ett fruktfat, en flaska champagne, choklad eller en bukett blommor. Naturligtvis finns även alkoholfria alternativ. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst.
Polkabeta på menyn i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Måltider

Gör er middag lite lyxigare.
Köp till en extra rätt till er redan bokade paketmeny. Firar ni något hjälper vi gärna till att beställa blommor eller göra det lite extra fint på ert bord. Kanske vill ni avsluta er vistelse med lunch eller brunch? Säg till oss vid bokning så löser vi det!
Hotellrum grand lit på Arken Hotel & Art Garden Spa

Kuddmeny

Vi vill att du ska sova riktigt gott hos oss.
I alla sängar finns det allergivänliga fiberkuddar i lite större storlek som är fyllda med bollfiber. Önskar du någon annan kudde har vi några specialkuddar på lager. Meddela gärna ditt önskemål redan när du bokar, så finns den på rummet när ni kommer.