Fest & Event

Arken Hotel & Art Garden Spa är möjligheternas anläggning på många olika sätt. Vilket annat hotell med samma närhet till Göteborgs city kan stoltsera med utsikt över skärgården, samtidigt som det finns en eventlokal på 1000 kvm, en mängd lokaler i varierande storlekar, en stor trädgård, restaurang och ett spa? Vi gör ditt event, din fest eller kick-off till något alldeles extra – med ett bemötande som vi väljer att kalla för ”Proud With Passion".

Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Kickoff & Event

På Arken Hotel & Art Garden Spa  har vi lång erfarenhet av att ordna events utöver det vanliga. Förutom flexibla lokaler och vackra inomhusmiljöer har vi naturen och havet som närmsta granne.
Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Fest & Bröllop

Vi har en mängd lokaler som lämpar sig från allt till mindre middagar och jubileum till storslagna fester och bröllop. Hör av dig till oss och berätta om dina planer så hjälper vi dig att förverkliga dem. 

Din festlokal på underbara västkusten

Letar du efter en festlokal där du kan lämna allt det praktiska åt någon annan och bara njuta av det som ska firas? Vi kan erbjuda en mängd lokaler i olika storlekar för allt från företagsevent till privata fester och bröllop – allt med en naturskön inramning, men ändå så nära stan. 

VÅRA OLIKA FESTLOKALER


Restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

Restaurang Flora

Vår restaurang är stor och luftig, men ändå ombonad. Här går det att duka till fest för upp till 250 personer. Det finns även möjlighet att ha scen och dansgolv senare på kvällen om så önskas.
Terrass och trädgård på Arken Hotel & Art Garden Spa

Verandan & trädgården

I anslutning till restaurangen har vi vår veranda och trädgård. Från tidig vår, hela sommaren och en bra bit in på hösten går det att sitta ute och äta på vår veranda, oavsett väder. 
Scen och festdukning i Oceanen

Oceanen eventhall & festlokal

När du vill bjuda många gäster dukar vi upp vår spektakulära festlokal Oceanen. Vi anpassar lokalen helt efter dina önskemål, både med ljus, ljud och möblering. Här kan upp till 500 personer få plats sittandes vid runda bord. Scen, dansgolv, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter för århundradets fest!
Aulan hörsal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Aula/Hörsal

Aulan har en upphöjd scen och sluttande golv vilket ger en bra kontakt med åhörarna. Lokalen har kapacitet för 151 platser i fast biosittning. Hörsalen har bra akustik och är perfekt till föreläsningar eller shower. 
Mingel i Sjögången på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sjögången

I anslutning till Oceanen och övriga våra lokaler på plan två finner du Sjögången med en fantastisk utsikt över trädgård och hav. Här kan vi duka upp för mindre middagar eller varför inte ett mingel innan maten?
Konferenslokal Aktern på Arken Hotel & Art Garden Spa

Övriga lokaler

Utöver detta har vi en mängd lokaler i olika storlekar. Berätta för oss vad du vill bjuda in till, så föreslår vi den lokal som passar bäst. 

EVENT I VÅR KONGRESSHALL ELLER BRÖLLOP PÅ ETT SPA? VI HJÄLPER DIG ATT PLANERA

Fyll i formuläret nedan och beskriv vad du vill ha hjälp med. Vi återkommer inom 24 timmar. 

Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för ditt email, vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag.