Art Garden Spa

På Art Garden Spa kan du upptäcka underbara oaser för avkoppling och vila. Vi är ett spa beläget vid Sveriges vackra västkust. Hos oss kan du boka spa och bad när du vill koppla bort vardagen en stund. Du kan njuta av bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor. Både inomhus och utomhus. Vi erbjuder ett stort antal spapaket – alla lika fantastiska på sitt sätt. Det finns allt från prisvärda spa-paket till lyxigare varianter. Välkommen till Art Garden Spa!

Boka något av våra paketerbjudanden


Måndag-torsdag
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 495:-/person
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa mitt i veckan. Njut av vår frukostbuffé och sedan 4 timmar på spa.
Fredag & lördag

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
Lördag, söndag & helgdagar
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 790:-/person
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa!

Västkustens mesta spa i anslutning till Hisingen och Torslanda

Arken Hotel & Art Garden Spa ligger cirka 12 km från Göteborgs centrum, i riktning mot Torslanda. Följ bara skyltningen mot Oslo och Hisningen. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit. Vi har 500 gratis parkeringsplatser och parkeringar för elbilar.

Massagebehandling på Art Garden Spa

Välj bland våra spabehandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika behandlingar – alla fantastiska på sitt sätt. Till hands finns flera skickliga hudterapeuter, massörer och spaterapeuter som alla har en gedigen utbildning.

Ett spa med fokus på avkoppling

Låt nyckelorden som stillhet och harmoni vara ledstjärnan i din vistelse. Tala med små bokstäver och rör dig långsamt. Vill du ha en extra lugn vistelse – välj att komma en vardag, då är det färre gäster och extra rofyllt. För att koppla bort vardagen och måna om våra gästers integritet är Art Garden Spa ett mobilfritt spa. 15-årsgräns gäller med undantag för skollov.

Varva ner och skölj bort stress med en japansk tvagningsritual

Tvagning

Inled ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning i vårt vackra tvagningsrum. Under tystnad skrubbar du dig ren med våra sköna spa-produkter och sköljer bort såväl tvål som stress och söndrande tankar.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Bad & bastu

På Art Garden Spa kan du välja mellan flera sköna upplevelser – till exempel varma eller kalla källor, bubbelpool och upplevelseduschar. Tillsammans med vår underbara bastuoas och varma utomhuspool ger det dig en hel värld av välgörande vatten och varma ångor att njuta av.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Vila & avkoppling

Hos oss finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Varje rum har fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig för stunden. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum eller finn kraft och balans i det rogivande mörkerrummet.
Gym på Art Garden Spa

Gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Här finns det mesta för att kunna ge kroppen ett bra träningspass. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–21. Åldersgräns 15 år.
Aktivitetsrum yoga Art Garden Spa

Aktiviteter

Våra aktivitetspass är inspirerade av de österländska filosofierna. Våga prova och finn ny energi med till exempel yoga och meditation. Aktivitetsrummet har inspirerats av elementet jord, som står för styrka och balans.
”Som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond”
Art Garden Spa

Att tänka på inför ditt spabesök

Bra saker att veta inför ditt besök hos oss.


Öppettider på Art Garden Spa

Ordinare öppettider

  • Måndag–torsdag 09.00–21.00 (gym från 06.00 för medlemmar och boende gäster) 
  • Fredag 09.00–21.00 (För dig som bokar "Late night spa" till 24.00)
  • Lördag 08.00–21.00 (För dig som bokar "Late night spa" till 24.00)
  • Söndag 08.00–21.00

Spaavdelningen är bemannad alla dagar kl. 09.00–21.00

Terrassen med varma källan

  • Måndag–torsdag kl. 10.00–13.00 och 15.00–20.00
  • Fredag–söndag 09.00–21.00 (För dig som bokar "Late night spa" till 22.00)

Öppettider för medlemmar 

  • Måndag–Torsdag 07.00–21.00 (gym från kl. 06.00)
  • Fredag 07.00–13.00 (gym från kl. 06.00)

Åldersgräns

Åldersgräns 15 år gäller på Art Garden Spa. Med undantag för sommar och utvalda dagar på skollov då vi öppnar upp för hela familjen. 

Läs om övriga öppettider

Evenemang på Art Garden Spa


23 feb

Skön yogasöndag

Pris 1095:-/person
En återhämtande dag i välmåendets tecken med Camilla Oldberg & Pernilla Lorentzen som båda är passionerade yogainstruktörer. Njut av god brunch, yoga och avkoppling på spa.
11 mars

Aqua Yoga med Maria Cerboni

Pris 595:- inkl. tid på spa
En avslappnande kväll i vattnets tecken. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, ger förutsättningar för en lugn och läkande stund med hög närvaro.
Avkoppling i vardagen – året om

Bli medlem på Art Garden Spa

Som medlem har du under vardagar fri tillgång till hela vårt utbud med bad, bastus, avslappningsrum, yogapass och gym. Koppla av och njut av vår rogivande miljö både inom- och utomhus.

Hur vill du koppla av – Wellness, spa eller bad?

Art Garden Spa i Göteborg är platsen för dig som verkligen vill koppla av. Det är som en alldeles egen värld mitt i Sveriges vackra västkust. Njut av bad, massage, wellness, spa och lummiga oaser. I de varma källorna på Art Garden Spa får du en vacker utsikt över skärgården i Göteborg. Sjunk ner under ytan och omsluts av det varma vattnet. Du kan sedan röra dig vidare till den varma utomhuspoolen där du möts av frisk luft och rogivande omgivningar. På vår anläggning hittar du avkopplingsrum som fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig själv. Spa i södra Sverige när det är som allra bäst.

FLER BILDER FRÅN ART GARDEN SPA