Mässa och event

Att anordna en mässa eller event kan vara ett tidskrävande och stressigt moment. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig, med modern teknik och vackra lokaler – som samtidigt är funktionella för in- och utlastning av utrustning.

Oceanen - Möjligheternas eventlokal

När vi pratar stora möten är det vår största lokal Oceanen som gäller. Med en golvyta på över 1000 kvm och minst sex meter i takhöjd lämpar den sig utmärkt för större kongresser, middagar, utställningar och mässor. Oceanen har en 24 kvm stor scen, trådlösa ljudenheter, takmonterad projektor, PA-system, frontljus, möjlighet till ett flertal allmänljuslägen med RGB-belysning samt garderober.

Ljussättning i kongresshall Oceanen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Flexibel ljussättning med RGB

Med hjälp av RGB-belysning kan vi med ljus färgsätta hela lokalen enligt era önskemål. Vi kan därför väldigt lätt skapa en unik känsla på just ert arrangemang och man kan dessutom snabbt ändra färg under eventet.

Oceanen event och konferenslokal Arken Hotel & Art Garden Spa

Event- & kongresshall

Oceanen är vår största lokal för mässor, kongresser och event.

Stora ytor

Golvytan är på över 1000 kvm och det finns även möjlighet att köra in fordon.

Mässlokal

Oceanen fungerar utmärkt för utställningar och mässor då det är enkelt med in- och urlastning.

Julmarknad

Konferenslokal

Perfekt för stora konferenser

Middag och fest

Omdukning inför middag med runda bord.

Flexibel lokal

Det finns möjlighet till att dela upp lokalen i fler mindre delar.

Biosittning

Plats för 500 personer i biosittning

Bra teknik

Färg & ljus

Enkel justering och färgsättning av ljus

Välj din färg med RGB

Du har möjlighet att välja vilken färgsättning du vill ha i lokalen. Kanske ditt företags profilfärg?

Yogaevent

Hela Oceanen är klädd i textilier vilket skapar en trevlig inramning av lokalen.

Mässlokal, utställningslokal och föreläsningssal 

Den stora ytan och flexibiliteten i Oceanen gör att man kan avgränsa och skapa flera olika miljöer med hjälp av textilier och skärmväggar. En stor grupp människor kan därmed göra olika saker på samma yta samtidigt såsom föreläsning, utställning och fika. Kort sagt, Oceanen är en lokal med alla möjligheter till att göra ert arrangemang till årets händelse!

Hela Oceanen är klädd i textilier vilket skapar en trevlig inramning av lokalen. Från Oceanens centrala läge i fastigheten tar man sig smidigt från mässlokalen till seminarierum, grupprum, hotellrum eller restaurang.

En bred lastport i marknivå gör i- och urlastning oerhört enkel. Fordon under 3,50 i höjd kan köra hela vägen fram till porten. Det finns även möjlighet att köra fordon direkt in i lokalen. 

Scen och anpassad ljussättning

Föreläsning & yogaevent

Hela Oceanen är klädd i textilier vilket gör att lokalen inger en lugn och ombonad känsla, trots sin storlek. Med scen och anpassad ljussättning lämpar den sig väldigt bra för större föreläsningar eller till exempel yogaevent.
Flexibelt och enkelt

Utställning & mässa

Oceanen har en golvyta på 1000 kvm. Med hjälp av textilier och skärmväggar går det att avgränsa och skapa flera olika miljöer utifrån behov. En bred lastport i marknivå gör i- och urlastning till förslagsvis utställningar och mässor enkel.