Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Bastu och utomhusmiljö på Art Garden Spa
Boka något att se fram emot!

30% rabatt på våra spapaket

Gäller vid nybokningar senast 13/4 med ankomst t.o.m. 18/6.
Låt oss ta hand om dig – upplev lugnet och naturen hos oss på Arken Hotel & Art Garden Spa. Våren är här och sommaren närmar sig. Vi vill ge dig chansen att boka ett av våra spapaket redan nu och få 30% i rabatt! (Gäller ord. priser). Välj bland paketen nedan och ange rabattkod: "VÅR" när du bokar online.

Vi gör allt vi kan för att du som gäst ska känna dig trygg och säker när du besöker oss

I dessa lite oroliga tider kan det ändå kännas skönt att veta att vi nu erbjuder fri avbokning upp till 24 timmar innan ankomst, till och med 31/5.

Populära spapaket


Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
Fredag & lördag

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1390:-/person
Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

Vardagslyx

Pris från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunchbuffé och Art Garden Spa med aktivitetspass båda dagarna.
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Pris från 1990:-/person
Koppla av med någon du tycker om! I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa.

Spa med vänner

Pris från 1390:-/person
Ett specialpaket för dig som vill ta med en eller flera vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. Avkoppling och middag i gott sällskap – kan det bli bättre?
Vår 5–8/4 & Sommar 22/6-10/8

Årstidernas bad

Pris från 1190:-/person
Njut på spa under de fyra årstiderna! Höst, vinter, vår eller sommar – alla är unika. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost.
21 maj

Roséprovning med tilltugg

Pris från 1795:-/person
Koppla av hos oss på Kristi himmelsfärds dag och ta ledigt klämdagen efter. Upplev Art Garden Spa och gå på roséprovning i badrock. Paket med middag, övernattning och frukost.
Utvalda dagar under skollov
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Pris från 1325:-/vuxen & 595:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
19–20 SEPT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2595:-/person (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
10–11 okt

ACT – Stresshanteringshelg

Pris från 2630:-/vuxen
En temahelg där du får nya kunskaper och konkreta verktyg för att hantera stress, samt lära dig leva livet i samklang med hur du vill att det ska vara – ett liv i bättre balans.
VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaketet

Pris från 2390:- för er båda
Fira bröllopsnatten med övernattning i ett av våra finaste rum! Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet, avsluta med spa sista dagen.
Söndagar t.o.m. 17 maj

ICA spapaket

Pris från 1118:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. Övernattning, frukostbuffé, 2-rättersmiddag, Art Garden Spa och tapas & bubbel i månens sken.