Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Våra spapaket i sommar


22/6-10/8
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Årstidernas bad

Pris från 1190:-
Njut på spa under de fyra årstiderna! Nu är sommarbadet aktuellt där en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost ingår.
22/6-11/8

Stora Art Garden Spa sommar

Pris från 2390:-
Två övernattningar, skön avkoppling på Art Garden Spa samt kvällens varmrätt från grillen och dessert båda kvällarna.
22/6-10/8
AGSFE sommar barn spa

Familjepaketet sommar

Pris från 1290:-/vuxen & 695:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. En övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
22/6-10/8

Stora familjepaketet sommar

Pris från 2190:-/vuxen & 1090:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
23/8

Lilla Art Garden grillafton

Pris från 1490:-
En sensommarkväll med grilltema! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en god middag från grillen till tonerna från trubaduren.
Gäller 22/6–11/8 2019
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

ICA Stora Art Garden sommar

Pris från 1790:-/person
Spaerbjudande till dig som har ICA-kort. Två övernattningar, avkoppling på Art Garden Spa samt kvällens varmrätt från grillen och dessert båda kvällarna!

Familjespa

På sommaren, den 21/6–10/8 samt under skolloven, öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 14. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.

Populära spapaket


Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1390:-
Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Pris från 1990:-
Koppla av med någon du tycker om! I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa.

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

Vardagslyx

Pris från 1490:-
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunchbuffé och Art Garden Spa med aktivitetspass båda dagarna.
VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaketet

Pris från 2390:- för er båda
Fira bröllopsnatten med övernattning i ett av våra finaste rum! Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet, avsluta med spa sista dagen.
Fredag & lördag

Late night spa

Pris från 1390:-
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.

Spa med vännerna

Pris från 1690:-
Samla vännerna! När ni är minst fyra personer, har vi ett specialpaket för er med en övernattning, avkoppling på spa, tapas och middag.