Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg
Njut av lugnet en vardag!

Spa-cation

Pris 890:-/person, erbjudande t.o.m. 18/6 (ord. 1090:-)
Ett extra fint erbjudande till dig som har möjlighet att komma till oss mitt i veckan – en skön paus i vardagen då det är som lugnast på Art Garden Spa. Här är vardagen alltid är avlägsen, vi lovar. I paketet ingår spa, middag, övernattning och frukost.

Bastu och utomhusmiljö på Art Garden Spa
Boka något att se fram emot!

25% rabatt på övernattningspaket

Gäller vid nybokningar senast 31/5 med ankomst t.o.m. 9/8 2020.
Upplev lugnet och naturen hos oss på Arken Hotel & Art Garden Spa. Boka ett av våra spapaket med övernattning och få 25% i rabatt! Välj bland paketen nedan och ange rabattkod: "GARDEN25" när du bokar online. (Gäller ord. priser).

Populära spapaket


Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
Fredag & lördag t.o.m. 30/5 + 21/5 & 6/7–2/8

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1390:-/person
Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

Vardagslyx

Pris från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunchbuffé och Art Garden Spa med aktivitetspass båda dagarna.
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Pris från 1990:-/person
Koppla av med någon du tycker om! I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa.

Spa med vänner

Pris från 1390:-/person
Ett specialpaket för dig som vill ta med en eller flera vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. Avkoppling och middag i gott sällskap – kan det bli bättre?
Sommarbadet 22 jun–9 aug

Årstidernas bad

Pris från 1190:-/person
Njut på spa under de fyra årstiderna! Sommar, höst, vinter eller vår – alla är unika. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost.
19–20 juni
Midsommar på Arken Hotel & Art Garden Spa

Midsommarpaket

Från 1490:-/vuxen och 625:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
Vecka 26–32
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Pris från 1290:-/vuxen & 625:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
Vecka 26–32

Stora familjepaketet

Pris från 2190:-/vuxen & 1090:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
20 jun–8 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Pris från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé, grill- och dessertbuffé ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
19–20 SEPT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2595:-/person (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
10–11 okt

ACT – Stresshanteringshelg

Pris från 2630:-/vuxen
En temahelg där du får nya kunskaper och konkreta verktyg för att hantera stress, samt lära dig leva livet i samklang med hur du vill att det ska vara – ett liv i bättre balans.
VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaketet

Pris från 2390:- för er båda
Fira bröllopsnatten med övernattning i ett av våra finaste rum! Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet, avsluta med spa sista dagen.
Söndagar t.o.m. 31 maj

ICA spapaket

Pris från 1118:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. Övernattning, frukostbuffé, 2-rättersmiddag, Art Garden Spa och tapas & bubbel i månens sken.