Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

SPA & BISTRO

Pris från 1190:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen hos oss med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.
Utomhuspool Art Garden Spa
Förlåt om vi stör – 10% rabatt 22 maj–31 juli

Vi förbättrar Art Garden Spa

22 maj–31 juli har vi stängt varma källan på övre plan för underhåll. Under denna period kompenserar vi dig med 10% rabatt på alla våra spapaket.

Men du kan vara lugn – vi har två varma utomhuspooler och en mängd andra upplevelser som du kan njuta av under tiden.

Populära spapaket


Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar. 
Par i varma källorna på kvällen

Late night spa

Pris från 1490:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Njut av en 2-rätters middag och fortsätt vidare till spa där det senare serveras tapas och ett glas bubbel. Övernattning med frukostbuffé. 

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

23 juni

Midsommarpaket

Från 1740:-/vuxen och 650:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
Stanna längre och få rabatt!
Varma källor utomhus på Art Garden Spa

Sommarbadet

Pris från 1240:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters middag och frukost. Går att boka 24 juni–20 aug.
Stanna längre och få rabatt!
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa i sommar

Pris från 1240:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar! Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Går att boka 24 juni–20 aug.

Stora Art Garden Spa

Pris från 2680:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Pris från 1540:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre? 
Utvalda datum sommaren 2023

Konsertpaket

Pris från 2140:-/person
Är du en av de lyckliga ägarna till konsertbiljett på Ullevi i sommar? Kombinera musikupplevelsen med en hotellövernattning och skön nedvarvning på Art Garden Spa dagen efter.
Champagne vip

Art Garden romantik

Pris från 1790:-/person
Överraska den du håller kär och boka ett riktigt romantiskt spapaket. I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rätters middag och spa.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Pris från 1590:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rätters middag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna. Går att boka söndag–onsdag, (ej skollov).
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Pris från 1192:-/person
Som ICA-stammis får du 20% rabatt på vårt paket Lilla Art Garden Spa. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en 3-rätters middag och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar t.o.m. 30/12 2023.
Vy över Arken Hotel & Art Garden Spa
Padel, Boule, Pingis, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.