Temahelg

Vi anordnar gärna helger där vi kombinerar övernattning och spa med god mat och härliga upplevelser. Allt från yogakurser och träningshelger till kompletta retreat med föreläsningar, mat och träning med olika teman. Helgerna är väldigt populära och väl investerad tid i dig själv.

23 feb

Skön yogasöndag

Pris 1095:-/person
En återhämtande dag i välmåendets tecken med Camilla Oldberg & Pernilla Lorentzen som båda är passionerade yogainstruktörer. Njut av god brunch, yoga och avkoppling på spa.
21–22 mars
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2595:-/person (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
25 mar

Spa- & yogadag med Sam Aziz

Pris 890:-/person
En skön eftermiddag med yoga, avkoppling på spa och middag. Sam Aziz håller en klass med Vinyasa Yoga där andningsövningar blandas med mjuka och dynamiska övningar.
19 apr

Yoga & brunch med Gabriella

795:-/person
Njut en söndag med en härlig brunch kombinerat med tre olika klasser – Garuda, pilates och yoga med Gabriella Marszalek Kristenson.
2–3 maj

ACT – Stresshanteringshelg

Pris från 2630:-/vuxen
Varmt välkommen på en temahelg som förenar ny kunskap med njutning och som du har nytta av hela livet. ACT är en kurs baserad på senaste forskningen kring stress och välmående.