Besök Art Garden Spa & Göteborg i sommar

Fira semestern strax utanför Göteborg i sommar och kombinera spa med salta bad i skärgården. Kanske drömmer du om en romantisk weekend på västkusten på tu man hand eller vill fira sommarlovet med barnen och hela familjen!

Sommarpaket med övernattning


Stanna längre och få rabatt!
Utomhuspool Art Garden Spa

Sommarbadet

Pris från 1490:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Bokas 23 juni–19 aug.
Stanna längre och få rabatt!
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa i sommar

Pris från 1490:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar! Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Går att boka 25 juni–18 aug.
Necessär på köpet fredagar t.o.m. 1/7*

Late night spa

Pris från 1490:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel. Övernattning med frukost. 

Familjespa på loven

Under sommaren och utvalda dagar under skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen*. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns. *se tider på respektive paket.
”Superhärligt ställe, åker gärna hit igen!”
Andrea
Facebook

Dagspa i sommar


25 jun–18 aug
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Pris 895:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Pris från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll samt alla dagar under sommaren.
24 jun–19 aug
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 595:-/vuxen & 345:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling på spa för stora och små. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.

Dagspa med behandling för extra avkoppling


Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Pris från 950:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar under sommaren. 
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 1395:-/vuxen
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1795:-/vuxen
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Vy över Arken Hotel & Art Garden Spa
Padel, Boule, Pingis, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.