Julklappstips

Funderar du på vad du ska ge i julklapp till någon som har allt? Bästa julklappen enligt oss är ett presentkort där mottagaren själv kan välja innehåll. Det kan vara laddat med avkoppling på spa, middag eller en mysig hotellövernattning. Vi vågar lova att det är en uppskattad julklapp! Beställ direkt eller läs mer om våra tips nedan.

Ett presentkort – tre hotell – många upplevelser

Ge bort en upplevelse i julklapp

Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Se våra bästa tips på innehåll nedan. Presentkortet kan även användas på våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Julklappstips värde 395–1000 kr


Måndag–Fredag + Söndag kväll
Njuta dagspa på Art Garden Spa

Njuta halvdag

Pris från 395:-/person
En gåva till någon som tycker om varma bad, bastu och skön avslappning. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.
Lördag, söndag & helgdagar
Spa & brunch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa & brunch

Pris från 790:-/person
Ge bort en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa! Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.
Måndag–Fredag
Julklappstips Dagspa på Art Garden Spa

Hela Dagen

Pris från 995:-/person
Ett paket med en heldag på spa, lunch och en välgörande 25-minutersbehandling. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Julklappstips värde 1000–2000 kr


23 feb
Julklappstips Yogadag på Art Garden Spa

Skön yogasöndag

Pris 1095:-/person
Ge en gåva i välmåendets tecken – en återhämtande dag med brunch, yoga och avkoppling på spa. Boka en plats och beställ ett presentkort att ge bort.
Fredag & lördag
Late night spa på Art Garden Spa

Late night spa

Pris från 1490:-/person
En romantisk kväll på spa – checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där det lite senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka när det passar.
13 mars
julklappstips vinprovning på Art Garden Spa

Ost-, chark- & vinprovning

Pris från 1795:-/person
Till livsnjutaren – ett extra gott spapaket med middag, ost-, chark- och vinprovning samt övernattning. Boka en plats och beställ ett presentkort att ge bort.

Julklappstips värde 2000 kr och uppåt


1–2 feb
Attraktionslagen på Art Garden Spa

Temahelg – Attraktionslagen

Pris från 2630:-/vuxen
En fin gåva till någon som söker efter mer motivation och inspiration i livet. En helg fylld med föreläsningar, spa, god mat och övernattning. Boka en plats och beställ ett presentkort att ge bort.
Varma källor på Art Garden Spa

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Beställ ett presentkort så kan mottagaren själv boka in sig när det passar.

Familjespa på sportlovet

En fin julklapp för hela familjen är att få njuta på spa tillsammans. Det är roligt och spännande att bjuda in barn till spavärlden. Passa på under sportloven då vi öppnar upp Art Garden Spa - Family Edition för hela familjen.
Presentkort på Arken Hotel & Art Garden Spa i julklapp
Vill du briljera lite extra?

Tips på paketinslagning

När du ger bort ett presentkort som julklapp kan det vara roligt att sätta sin egen prägel på paketet. Vi har använt våra kreativa fingrar och gjort ett tips som går åt det gröna hållet. Här delar vi med oss av enkla tips på hur du kan piffa till dina julklappar och presenter.