Träna utomhus i vårt naturgym

Längst ner i trädgården hos oss hittar du vårt naturgym. Som vår gäst kan du använda det fritt när du vill. Här tränar du hela kroppen i stationer med olika vikter.

Att träna i solnedgång med havet som fond är mumma för själen. Ge dig själv en träningsomgång i vårt Naturgym.

I naturgymmet kan du exempelvis träna magen med situps.

Benen kan få sitt med knäböj eller squats som det så fint heter på träningsspråk.

Axelpressen kräver sina armmuskler förstås, men skam den som ger sig.

Vill du ge armarna mer träning har vi även de effektiva repen där du kan träna både ”double arm waves” och "double arm slam".

Här finns även en klassisk bänkpress. Riktigt kul faktiskt!

Här provas det på armgång - inte så lätt som det ser ut minsann.

Det här är bara några av alla övningar du kan göra i vårt naturgym, men visst ser det riktigt härligt ut att träna tillsammans utomhus?

Läs mer


Utsikt över havet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på Arken

Hos oss kan den som vill, göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra hos oss. 
skogspromenad på arken hotell i göteborg

Sinnespromenad - må bra i naturen

Har du provat att gå en sinnespromenad någon gång? Om inte så rekommenderar vi det varmt. En promenad på vår naturstig kan ge dig nya upplevelser och är perfekt när du känner dig stressad och behöver landa i din kropp. Framför allt övar du dig i att vara närvarande i nuet.
träning på arken hotell i göteborg

Träna hemma

Med hjälp av små medel kan du med lätthet träna hemma för att få till träningen naturligt i vardagen. Här är sex enkla övningar att göra hemma
Relaterade erbjudanden:
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).

Sköna fredag

Från 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Från 1690:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?