Allt du behöver veta under din vistelse

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation.

Vi hoppas att du oavsett anledning till ditt besök skall njuta av vår miljö, mat och omtanke. Mycket kraft har lagts på att skapa den känsla som idag finns här och som vi hoppas du får del av. Tack för att du har valt att besöka oss.

Vi önskar dig en trevlig vistelse, vi finns här för dig om du behöver vår hjälp.

HOTELLINFORMATION A-Ö


A

Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg
Art Garden Spa

Där njutningen står i centrum

Art Garden Spa är som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond. Här kan du njuta av bad i varma källor, vitaliserande vattenmassage, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni.

B-D

Klippor på Arken Hotell & Art Garden spa i göteborg
Boule, Pingis, Cyklar, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.

E-G

Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Träna i vårt gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–21. (15-årsgräns).

Träna utomhus i vårt naturgym

Längst ner i trädgården hos oss hittar du vårt naturgym. Som vår gäst kan du använda det fritt när du vill. Här tränar du hela kroppen i stationer med olika vikter.

H-J

LOTUS HOTEL SHOP

BESTÄLL HEM SPAPRODUKTER

Nu kan du köpa hem den där härliga hotell- och spakänslan. I vår webshop har vi samlat det mesta och det bästa från oss och våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers. 
Hund på Arken hotell i Göteborg

Ta med hunden på hotell

På Arken hotell får du gärna ta med dig din hund och slipper ordna hundvakt inför din vistelse hos oss. Varmt välkommen både du och din hund!

K-M

Dagg på gräs på Art Garden Spa i Göteborg

Vårt miljöarbete

Det känns viktigt att kunna bidra till något mer än bara sköna upplevelser hos oss. Här kan du läsa om vad vi gör för att ta ansvar för hur vi påverkar samhället, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.

Samarbete med Generation Waste

Allt arbete inom vår verksamhet ska bidra till en hållbar utveckling, där hushållning med resurser och kretsloppsanpassning är vägledande. Av den anledningen samarbetar vi med hållbarhetsföretaget Generation Waste för en mer hållbar och klimatsmart hantering av kökets råvaror.

N-S

Genuina smakupplevelser
Restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Välkommen till vår restaurang

För att kunna ge dig genuina smakupplevelser använder vi bara naturliga råvaror, från väl utvalda producenter i regionen. Målet är att alltid använda det bästa som årstiden har att erbjuda. Lika viktigt är det förstås med miljön – på menyn strävar vi alltid efter att servera grönlistad fisk, svenskt kött och närodlade grönsaker.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.

T-Ö

Söndag–onsdag

Vardagslyx

Pris från 1590:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna. (Går ej att boka på sommar- och skollov).
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2680:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 850:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa.