Hotellrum dubbel superior på Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotell i Göteborg

Hotellet ligger 15 minuters bilfärd från centrum, med Göteborgs skärgård och hamnområdet Arendal som grannar. Här finns både ett högklassigt spa och vackra naturomgivningar. Detta är hotellet för dig som vill ha det lilla extra och undkomma innerstadens tempo.

149 hotellrum med högsta komfort

Våra hotellrum är inredda för mesta möjliga komfort, i en lugn och harmonisk färgskala. Alla rum är utrustade med sköna sängar, fräscha badrum, skrivbord, wi-fi och tv med ett brett utbud av kanaler. Alla rum är rökfria och i några utvalda rum får du ha hund med dig. Här finns enkelrum och dubbelrum i olika storlekar samt familjerum.

Faciliteter på hotellet

Hotellvistelser kan ha olika innebörd. Det som är ett behagligt hemma för någon är en skön tillflyktsort för någon annan. Oavsett vad du önskar vill vi att du ska känna dig bekväm och välkommen när du bor hos oss. Önskar du något är vi nära till hands. Servicenivån och ambitionen ligger alltid på topp. Här kan du ta del av ett urval av de faciliteter som erbjuds under din vistelse på Arken Hotel & Art Garden Spa.

Har du någon fråga? Läs på vår FAQ-SIDA eller kontakta oss på tel: 031-726 25 00

Padel på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Padelbana

Alla dagar kl. 06–23 | Pris: 400:-/timma
Spela padel när du besöker oss! Padelbanan hittar du nere i vår trädgård. Boka tid i hotellreceptionen eller på matchi.se. Som boende gäst får du låna rack och bollar gratis. Padel passar alla åldrar och är lätt att lära sig.
Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Gym

Som boende gäst har du fri tillgång till vårt gym, med maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–21. Åldersgräns 15 år.
Träning i naturgym på Arken Hotel & Art Garden Spa

Naturgym

Föredrar du att träna utomhus har vi även ett naturgym, fritt att använda när du vill. Här tränar du hela kroppen i olika stationer med olika vikter.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vårt serviceutbud

Uppgradering och välkomstpaket
På Arken Hotel & Art Garden Spa kan du njuta av mer än bara hotell och spa. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera din middag med ytterligare en rätt.
Lotus Member Lotus Hotel Group

Bli medlem och få fina erbjudanden

Arken Hotel & Art Garden Spa | Hôtel Eggers | Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Bor du ofta på våra hotell och vill få ut mer av din vistelse? Vi vill att du som återkommande gäst ska känna att vi uppskattar din lojalitet. Genom Lotus Member tackar vi dig och ger samtidigt något tillbaka. Ju oftare du bor hos oss och på våra systerhotell, desto bättre förmåner får du. 
Hotellinformation på Arken Hotel & Art Garden Spa
Bra att veta under din vistelse

Hotellinformation A-Ö

För att spara på miljön och minska antalet trycksaker på rummet har vi valt att ha en digital version av vår hotellinformation.
Sköna upplevelser möter fria ytor

Bekvämlighet och harmoni i en mysig miljö

Stora, moderna lokaler har inretts med speciell kärlek och omtanke. Detaljrikedomen skapar en inspirerande och kreativ miljö, något du känner av när du strosar mellan lobby, Galleri Arken, restaurang och spa. I våra trivsamma gemensamma utrymmen kan du slå dig ner och njuta av utsikten, koppla av eller ta en god drink.

Entré till Arken Hotel & Art Garden Spa

Välkommen till oss!

Tre apor vid entrén på Arken Hotel & Art Garden Spa

Utanför entrén välkomnas du av tre små apor

Att ”inte se, höra eller säga något ont” ger uttryck för en buddhistisk tanke om att den som inte exponeras för ondska inte heller reflekterar någon ondska i tal och gärningar.

Tavla på utställning Galleri Arken i Göteborg - konstnär Christin Björk

Galleri Arken

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken.

Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Art Garden Spa

Ett spa som förför och ger nya krafter. Så kan man sammanfatta Art Garden Spa. Som en egen värld av njutning, med gott om fria ytor och havet som fond.

orangeri på Art Garden Spa i Göteborg

Orangeri

I anslutning till Art Garden Spa hittar du vårt orangeri. Slå dig ner med en vacker trädgårdsbok och låt tankarna sväva iväg.

Naturgym på Arken Hotel & Art Garden Spa

Naturgym

Missa inte vårt naturgym nere i trädgården.

restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Restaurangen

I vår restaurang erbjuder vi genuina smakupplevelser, med maträtter gjorda på naturliga råvaror – de flesta från utvalda producenter i Göteborgsregionen.

Restaurang Galleriet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Lilla restaurangen

Vädersäkrad uteservering på Arken Hotel & Art Garden Spa

Terrassen

Från tidig vår och en bra bit in på hösten kan du sitta och äta ute på vår terrass oavsett väder.

Tavlor på Galleri Arken
Etablerade namn och oprövade kort

Galleri Arken - konsten väntar i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.