Konferens på Arken i Göteborg

Arkens konferenslokaler i Göteborg erbjuder några av västkustens vackraste och mest rogivande mötesplatser. Anordna företagets kick-off eller planera inför framtiden med ett energifyllt miljöombyte. Vi erbjuder dig som besökare 28 olika konferenslokaler som passar till allt från mindre möten till stora konferenser och mässor. Vill du anordna en unik konferens i Göteborg? Inga problem. Vi har lokaler för alla typer av tillställningar. Gratis parkering finns i anslutning till hotellet. Det finns även plats för att ladda elbilar. Allt bara några minuter från centrala Göteborg.

Våra konferenspaket


Hotellrum enkelrum på Arken Hotell & Spa

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med en övernattning. I paketet ingår konferenslokal, stor fikabuffé på för- och eftermiddag, trerätters lunchbuffé, tvårättersmiddag på kvällen, logi i enkelrum och frukostbuffé. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.

Dagkonferens

Ibland kan det räcka att byta miljö, bara över dagen. I vårt dagkonferenspaket ingår konferenslokal, stor fikabuffé på för- och eftermiddag samt en trerätters lunchbuffé inklusive lättöl/mineralvatten och kaffe.
lunch i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunch-till-lunch-konferens

Att konferera från lunch till lunch är ett effektivt sätt att konferera på. Jobba på förmiddagen innan du ger dig iväg, och ha lite tid för sammanfattning på kontoret dagen efter. I paketet ingår lunch på ankomstdagen, konferenslokal, eftermiddagsfika, tvårättersmiddag, logi i enkelrum, frukostbuffé, förmiddagsfika och en lunchbuffé som avslutning.

Konferens med helpension & spa

Checka in dagen innan, varva ner på spa, ät en god middag och kom utvilade till konferensen. Eller om ni hellre vill – runda av dagens konfererande med spa och låt idéerna landa. Avsluta med middag och övernattning. I paketet ingår konferenslokal en dag, fikabuffé för- och eftermiddag, trerätters buffélunch, tillgång till Art Garden Spa, tvårättersmiddag på kvällen, logi i enkelrum och frukostbuffé.
Hjärnsmart möte

MindKonferens

Hur gör man för att åstadkomma en riktigt bra konferens som är effektiv och inspirerande, samtidigt som den bidrar till en hälsosam mental balans? Med vårt nya koncept MindKonferens får ni verktygen för ett effektivt möte, samt support av en Mindworkout-coach. Ge hjärnan optimala förutsättningar för att hålla kreativiteten på toppnivå genom hela mötet!

Boka konferens hos oss

Välkommen att kontakta oss på tel: 031-726 25 05 eller skicka en konferensförfrågan.

”Riktig proffsig anläggning för spa och konferens”
Magnus Florin
Recension Google

Oceanen - lokalen med stora möjligheter

Är ni i behov av en stor och flexibel lokal för något speciellt event? Vår största lokal Oceanen har en golvyta på över 1000 kvm och minst sex meter i takhöjd. Med lokalens centrala läge i fastigheten tar man sig smidigt från mässlokalen till seminarierum, grupprum, hotellrum eller restaurang. Oceanen lämpar sig alldeles utmärkt för större kongresser, middagar, utställningar och mässor.

Konferenslokaler

Vi har 28 konferenslokaler i varierande storlek och inredning.

Lokal för konferens på Arken Hotell och Art Garden Spa

Naturen är alltid nära

Atriumgården

Passa på att slå dig ner i vår mysiga atriumgård en stund.

Fikapaus i Sjögången

I Sjögången finns gott om plats för fikapaus eller mindre grupparbeten.

Konferensfika

En energigivande fikapaus med något för alla smaker.

Med utsikt över havet

Konst utmed Sjögången

Vi älskar konst! På många ställen i huset kan du vila ögonen på vackra tavlor från utvalda konstnärer.

Oceanen – möjligheternas eventlokal

Vår största lokal Oceanen passar utmärkt för större kongresser, middagar, utställningar och mässor.

Vi sköter tekniken

Vi hjälper er med det tekniska. I Oceanen kan vi med hjälp av RGB-belysning färgsätta hela lokalen enligt era önskemål.

Kombinera hotell och konferens på västkusten

Efter en dag av aktiviteter i någon av våra konferenslokaler kan det vara skönt att koppla av lite. Ta en övernattning på vårt hotell i anslutning till konferensen – vakna upp utvilad och ät en god frukost innan du beger dig hem. Fylld med energi från västkusten.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Konferenslokal på dagen, spa på kvällen – kontakta oss idag!

Vi hjälper er att arrangera konferensen utifrån era behov och önskemål. Vi har en stor erfarenhet av att anordna olika typer av konferenser. Vårt mål är att erbjuda rogivande och spännande stunder i en avslappnad miljö. Välkommen att kontakta oss på tel: 031-726 25 05 eller använd kontaktformuläret nedtill.

Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa - Daniel konferenschef

Daniel da Silva

Konferensansvarig
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.

Soffor i lobby på Arken Hotel & Art Garden Spa
Besök oss innan du tar beslut

Välkommen på visning

Som konferens- och mötesbokare vet du säkert att ett besök på anläggningen kan vara väl investerad tid innan du tar ditt beslut om konferensen. Till oss är du alltid välkommen på en visning. Kontakta oss med önskemål om tid och datum så återkopplar vi till dig inom kort.