Boka rum & frukost

En utsikt som förför
med havet som fond
Upplevelser för
alla sinnen
Där det är
lätt att trivas
Ett spa nära både
hav och stad
Erbjudande

Upplev det rofyllda Art Garden Spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken. Gäller ankomst fredag och lördag.

Pris från
1390:-/person
Erbjudande

En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.

Pris från
2590:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online

Boka rum & frukost

Konferens

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.
Läs mer ›

Galleri Arken

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.
Läs mer ›

Hotell och Spa på västkusten i Göteborg

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten. Hotellet ligger nära Göteborg på den svenska västkusten.

Besök också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

1

Nyheter

20 mar
Den 23 mars–24 april 2019 ställer Gisella Koutsiou och Cornelia Jadbro, ut sina målningar hos oss på Galleri Arken.    Läs mer ›
Svenska
Visa boka online: 

Facebook

Blogg - Arken Hotel

Älskar du yoga och träning? Passa då på att delta i något av vårens yogaevent och stärk dig själv. Yoga och meditation innebär förmågan att ge en aktivitet eller ett föremål sin fulla uppmärksamhet. Det handlar också om att kunna bibehålla sitt fokus under en bestämd tid utan att låta sig distraheras eller förvirras.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden & tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev