Wellness & yogaretreat

Datumet för detta evenemang har passerat. Se liknande erbjudanden här ›

Yoga, god mat och skön avkoppling på Art Garden Spa, 26–27 januari

Starta 2024 på bästa sätt genom att ta hand om dig själv. Våra fantastiska instruktörer på Art Garden Spa bjuder åter in till ett dygn med härlig träning, yoga, god mat och skön avkoppling på spa. Ett wellness- & yogaretreat med fokus på styrka och återhämtning. En perfekt uppstart för det nya året!

I paketet ingår:

 • En övernattning fredag–lördag
 • Fyra härliga tränings-/yogaklasser
 • En 3-rätters middag på fredag kväll
 • "Late night spa" – avkoppling på Art Garden Spa
 • Frukostbuffé på lördag morgon.
Läs mer
Från 2195:- /vuxen

Bra att veta

Går att boka 26–27 januari 2024.

Incheckning kl. 16.00. Utcheckning kl. 12.00.

 

Är du medlem på Art Garden Spa får du 15% rabatt på priset.

Bokningsinformation
Instruktörer på Art Garden Spa

Helgens program

Fredag 26 januari

 • Kl. 16.00 Incheckning på hotellrum
 • Kl. 16.15-16.45 Välkomstfika
 • Kl. 17.15–18.15 Cirkelpass
 • Kl. 18.30–19.15 Yoga "Vinyasa in to yin"
 • Kl. 20.00–22.00 3-rätters middag
 • Kl. 22.00–00.00 Late Night Spa

Lördag 27 januari:

 • Kl. 07.45–08.45 Flödande yoga
 • Kl. 09.00–10.30 Frukost
 • Kl. 10.30–11.45 Sensing yoga med gong
 • Kl. 12.00 Utcheckning
Läs mer

KLASSBESKRIVNINGAR

Sagt om tidigare yogaretreat

"Jag tyckte den här spa & wellness helgen var fantastiskt bra! Bra träningsupplägg första dagen då man började med ett rejält cirkelpass (tack för mycket pepp) som gjorde att yogaklassen efteråt var välbehövlig och mjukade upp kroppen. Mycket duktiga instruktörer, god mat och mysigt kvällsspa. Lördagen var minst lika bra med härlig yogastart och en fantastiskt god frukost, samt en riktigt skön yogaavslutning med klang och gongbad. Vi sov också jättegott och allt var till ett mycket bra pris. Jag rekommenderar alltid Arken som bästa spa i Göteborg och en sådan här helg kommer jag absolut boka igen."

Anna i Göteborg

Helgens instruktörer


Violeta personal på Art Garden Spa

VIOLETA VELEVSKA

Violeta Velevska brinner för att hjälpa människor till ett bättre välbefinnande på ett holistiskt sätt där kropp, sinne och inte minst själ ingår. Hon älskar att jobba med yoga tillsammans med meditation och frekvenser, genom varierande healingtekniker som bl.a. reiki, soundhealing samt hypnos.

Med över 20 års erfarenhet inom friskvård och skönhet vill hon förmedla denna kunskap till fler. Violeta är utbildad yogalärare, PT, hudterapeut, massör m.m. och har även arbetat med produktutveckling av professionella hudvårdsprodukter.

Ulrika personal på Art Garden Spa

Ulrika Hansson

Ulrika arbetar i receptionen och håller klasser med yin yoga och gong-meditation på Art Garden Spa.

Ulrika har lång erfarenhet av träning i olika former, men främst styrketräning och funktionell träning. Hon är utbildad yogalärare inom yin, power, yoga nidra, hatha, boardyoga (på vatten) och är även ”stark genom klimakteriet”-coach.

"Jag ser mig som en guide där jag kan hjälpa dig hitta nyfikenheten och upptäckarglädjen i rörelser som passar dig. Jag vill att du ska landa i din kropp och släppa taget om egot och alla tankar som surrar i ditt huvud. Känna istället för att tänka. Alla är olika och har olika förutsättningar och jag uppmuntrar dig till att hitta din väg och det som känns bra för dig! Jag är noll intresserad av krav och prestation utan fokuserar på att locka fram en nyfikenhet som kan ge dig en härlig känsla".

Ulrika har en stor nyfikenhet på hur vi kan hjälpa oss själva att må bättre genom hela livet och ett stort intresse av vårt lymfsystem och hur vi kan stötta det för ett bättre mående.

Marie personal på Art Garden Spa

Marie Kullgren

Genom sina tidigare säsongsarbeten som guide i Jordanien, Mexiko och på Balkan väcktes intresset för att undervisa. Marie utbildade sig till religionslärare för att sedan hitta sin passion i att leda yogaklasser. Året som hon upptäckte Sensing yoga blev det bästa i hennes liv då hon levt med fysisk smärta och mental stress sedan många år tillbaka, och hon började successivt läka.

Marie har praktiserat yoga i olika perioder sedan 2010, som hon nu vill dela med sig av till andra.

"Genom att dra sinnena inåt, välkomna mjukhet och lekfullhet, kan vi vårda vår bindväv och släppa på spänningar och blockeringar i vår kropp. Min gåva jag fått, och vill dela med resten av världen är lekfullhet och förmågan att leda/läka andra. Jag vill hjälpa människor att släppa på prestation, prestige och krav, för att sedan kunna så ett frö av tacksamhet över den vackra planet vi har och att vårda vår fantastiska kropp inifrån och ut".

Aina Flórez Salmela

Aina är utbildad yogainstruktör inom Yinyoga, Poweryoga och Yoga Nidra och har lärt ut yoga i fem år, men själv yogat sedan 2005. Hon är också utbildad hudterapeut och snart även internationellt certifierad Kristallhealer.

Aina har också en utbildning inom kultur och projektledning samt gått dramalinje på folkhögskola. Hon har dansat i nästan hela sitt liv inom många olika stilar, där de främsta varit flamenco och samba. För Aina har det alltid varit viktigt att få uttrycka sig med kropp och sinne. Hon ser skönhet, healing och hälsa som något holistiskt. ”Det som gör dig glad och lycklig ger dig glow”.

Förutom hudvård, yoga, healing och dans har hon också ett stort intresse för det esoteriska som hon ser som en förlängning eller koppling mellan de olika områdena. 

En egen värld som förför


Med njutning i centrum

Ett spa som förför och ger nya krafter. Så kan man sammanfatta Art Garden Spa. Som en egen värld av njutning, med gott om fria ytor och havet som fond.

Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Utomhusbad

Sjunk ner i ett av våra utomhusbad och låt dig omslutas av det varma vattnet.

Tvagning på Art Garden Spa i Göteborg

Tvagning

Art Garden Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual.

Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Varma & kalla källor

Högst upp på spa finner du våra varma och kalla källor.

Mörkerrum på Art Garden Spa

Mörkerrummet

Här får du möjlighet att finna kraft och balans i det rogivande mörkret. Slappna av på en av de 33-gradiga vattensängarna i dämpad belysning.

Ljusterapi på Art Garden Spa

Ljusterapirummet

Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas på. Rekommenderad tid är från 10 minuter upp till en timma.

Naturstensbastu på Art Garden Spa

Bastuoaser

Utomhusbastur, infrabastu, torrbastu, ång- & saltbastu, naturstensbastu och isbastu. Här finns en bastu för alla.

Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg
Träning på Art Garden Spa i Göteborg
Kvinnor kopplar av i hängsängar på Art Garden Spa