Livemusik på Arken i sommar

Utvalda dagar i sommar har vi livemusik, utomhus eller inne i restaurangen, beroende på väder. Vi bjuder in olika trubadurer, singer-songwriters, artister och musiker för att skapa en extra go´ stämning hos oss på Arken. Det kommer att bli en blandning av musikstilar med olika lokala artister. En riktigt skön stämning utlovas – välkommen!

Liveunderhållning

Livemusiken är på utvalda dagar i sommar, mellan kl. 18.00 och 22.00. 

Datum och artister:

Juni

21 juni - Midsommarafton - Sofia & Jonathan

Juli 

12 juli - Fredag - Felix & Mattias
16 juli - Tisdag - Marcus Strandman
19 juli - Fredag - Erik Pettersson Sjöqvist
23 juli - Tisdag - Marcus Strandman
26 juli - Fredag - Felix & Mattias
30 juli - Tisdag - Ebba Knutsson & Marcus Strandman

Augusti

2 augusti - Fredag – Liza Morgansdotter

 

À la carte och bistromeny

Vill du passa på att äta något gott? Boka gärna bord på Restaurang Flora eller droppa in för att äta något enklare från vår bistromeny.

Läs mer

BOKA MIDDAG, SPA OCH ÖVERNATTNING

Boka ett av våra paketerbjudanden så får du njuta av både god mat och en skön övernattning i samband med livemusiken. Kanske även lite avkoppling på spa kan locka?

Stanna längre och få rabatt!
Varma källor utomhus på Art Garden Spa

Sommarbadet

Pris från 1390:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Bokas med ankomst 22 juni–17 aug.
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Pris 995:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på verandan och härlig utsikt över havet.
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Pris från 890:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.

Att göra på hotellet


Förrätt på restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

Middag á la carte

Vi tycker om att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Inspirationen hämtas från det svenska köket och vi använder gärna råvaror från vår närmiljö.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Romprovning

I vårt rombibliotek finner du vår samling av goda romsorter. Här finns det möjlighet att ta en romprovning på egen hand där vi väljer ut några sorter för dig, tillsammans med våra bästa romtips.
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Shuffleboard

Shuffleboard kan förenklat förklaras som en variant av curling, men utan is. Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och nerver av stål. Spelet passar stora som små. Shuffleboard är gratis för dig som hotellgäst.
Biljard på arken hotell i göteborg

Biljard

Det finns många smultronställen inne på Arken Hotel och ett av dem är biljardbordet på andra våning. Ställ er i kö… här ska spelas biljard. Biljard är gratis för dig som är gäst hos oss.
Pingis på arken hotell i göteborg

Pingis

Finns det något roligare än bordtennis? Kör mot varandra två och två eller varför inte lite rundpingis? Vi utlovar mycket skratt och full action. Bordtennis är gratis för dig som är gäst. 
Boule på arken hotell i göteborg

Boule

Vår boulebana finner du i trädgården, vid vårt naturgym. Kloten finns i receptionen i lobbyn. På med baskern och må bäste boule-spelare vinna!
Kubb spel på arken hotell i göteborg

Kubb

Första laget att slå ner kungen har vunnit. Ett spännande spel att spela i vår trädgård som passar alla åldrar!
Padel på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Padelbana

Alla dagar kl. 06–23 | Pris: 400:-/timma
Spela padel när du besöker oss! Padelbanan hittar du nere i vår trädgård. Boka tid i hotellreceptionen eller på matchi.se. Som boende gäst får du låna rack och bollar gratis. Padel passar alla åldrar och är lätt att lära sig.