Livemusik på Arken

Fredagkvällar i höst har vi livemusik i huset. Det kommer att bli en blandning av musikstilar med olika lokala artister. En riktigt skön stämning och "En bättre fredag" utlovas!

Liveunderhållning i höst

Fredagar i höst bjuder vi in olika trubadurer, singer-songwriters, artister och musiker för att skapa en extra go´ stämning hos oss på Arken. 

Spelningarna är på fredagar 16 september–9 december 2022, mellan kl. 18.00 och 22.00.

Varmt välkommen att starta helgen hos oss!

Artister:

16 september: Marcus Strandman
30 september: Elie Sandberg

7 oktober: Douglas Georgsson
14 oktober: Marcus Strandman
21 oktober: Elie Sandberg
28 oktober: Felix Enghult Duo

4 november: Lia Morgansdotter
11 november: Ebba & Marcus
18 november: Felix Enghult Duo
25 november: (Ej fastställt)

2 december: (Ej fastställt)
9 december: Felix Enghult Duo

 

À la carte och bistromeny

Vill du passa på att äta något gott? Boka gärna bord på Restaurang Flora eller droppa in för att äta något enklare från vår bistromeny.

Läs mer

Att göra på hotellet


Middag á la carte

Vi tycker om att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Inspirationen hämtas från det svenska köket och råvarorna från vår närmiljö.
Bistrorätt Restaurang Flora Arken Hotel

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Romprovning

I vårt rombibliotek finner du vår samling av goda romsorter. Här finns det möjlighet att ta en romprovning på egen hand där vi väljer ut några sorter för dig, tillsammans med våra bästa romtips.

Shuffleboard

Shuffleboard kan förenklat förklaras som en variant av curling, men utan is. Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och nerver av stål. Spelet passar stora som små. Shuffleboard är gratis för dig som hotellgäst.
Biljard på arken hotell i göteborg

Biljard

Det finns många smultronställen inne på Arken Hotel och ett av dem är biljardbordet på andra våning. Ställ er i kö… här ska spelas biljard.
Pingis på arken hotell i göteborg

Pingis

Finns det något roligare än bordtennis? Kör mot varandra två och två eller varför inte lite rundpingis? Vi utlovar mycket skratt och full action.
Relaterade erbjudanden:
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).

Late night spa

Från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel.

Spa med vänner

Från 1690:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?