Middag à la carte på Arken

Inspirationen till vår meny är hämtad från de fyra årstiderna, och ambitionen är att våra rätter alltid ska vara tillagade av närproducerade råvaror som är aktuella för säsongen. Målet är att ge dig som gäst en helhetsupplevelse, där alla sinnen berörs. Vår à la carte serveras alla dagar 17.30–22.00.

MED INSPIRATION TILL VÄLBEFINNANDE

Vår à la carte-meny

På vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Allt för att erbjuda de godaste smakupplevelserna. Vi är även måna om att hämta inspiration från det svenska köket, och fina råvaror från vår närmiljö. Detta resulterar i välkomponerade rätter och en meny som är anpassad efter respektive säsong.

Server time: 2020-08-09 16:34:22

Allergener

G–Gluten GE–Gelatin L–Laktos M–Mandel MP–Mjölkprotein N–Nötter S–Sesam SE–Selleri SK–Skaldjur Ä–Ägg * Veganskt alternativ finns

VI ERBJUDER ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Dagens Lunch

Vi erbjuder en varierad lunchmeny och salladsbuffé med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Lobbymeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår lobbymeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Paket där maten ingår

Varför inte ge bort ett spapaket med ett av våra presentkort? Bjud din andra halva på en romantisk spamiddag, eller skäm bort pappa med brunch på fars dag. Vi erbjuder en avkopplande vistelse för dig och dina kära. Att ge bort en upplevelse som present är ett säkert kort som alltid fungerar.

Relaterade erbjudanden:
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 790:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa! (Går ej att boka 13/6–14/8).
20 jun–12 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé, grill- och dessertbuffé ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
vecka 26–33

Stora familjepaketet

Från 2190:-/vuxen 1090:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!