Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Proud With Passion

Personalen är vår styrka!

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på Arken Hotel & Art Garden Spa. Inga tapeter, varma källor eller desserter i världen kan mäta sig med det varma bemötande vi har mot både våra gäster och mot varandra.

Har du besökt oss det senaste så har du säkert noterat att vi alla bär denna pin - Proud with Passion. Detta är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga. Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap. Vi tycker det är roligt att jobba här och det märks verkligen.

Personalresa Mallorca 2017

Under juni 2017 åkte personalstyrkan i omgångar till Palma eller Stockholm för att konferera, reflektera och samla inspiration. Vi jublar över detta som erbjuds oss och känner oss stolta och tacksamma över att tillsammans få vara med om detta.

Proud With Passion

I denna satsning har vi som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss. 

Proud With Passion nominering

Varje månad nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort som vi hänger vid personalmatsalen. Detta för att uppmärksamma varandra och ge varandra beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap. 

All personal deltar i denna satsning och är laddade till tusen!

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.