Fest & bröllop i Göteborg

Välkommen till vårt hotell, beläget längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn i Arendal. De vackra omgivningarna upptäckte Göteborgs societet redan under slutet av 1800-talet, dock var det då framförallt sol och bad som lockade. Nu vill vi åter välkomna festglada människor till våra fina lokaler som lämpar sig från allt till mindre middagar och jubileum till storslagna fester och bröllop. Hör av dig till oss och berätta om dina planer så hjälper vi dig att förverkliga dem. 

Hur vill du fira?

Mingelfest, middag eller fest med extra allt

Förstklassig service och bästa gastronomi är ett signum för oss. Du och ditt sällskap får en perfekt tillställning med god mat, goda drycker och kan njuta till fullo av att bara vara närvarande. Vi skräddarsyr ditt arrangemang så det blir precis så som du vill ha det. 

uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Mingel & buffé

Vill du ha en avslappnad fest i en skön miljö, med mycket mingel och lite lättsammare mat? Vårt kök är mästare på bufféer av olika slag – välj ett tema så föreslår vi en passande buffé.

Vi har stora ytor i vår restaurang med omkringliggande inomhusmiljö, veranda och trädgård. 

Maträtter på restaurang Flora Arken Hotel

Festlig middag

Har du något speciellt du vill fira – en högtidsdag, ett jubileum eller kanske ett giftermål? Bjud in till en festlig 2- eller 3-rättersmiddag med väl utvalda drycker. Köket erbjuder välkomponerade rätter och kompletta menyer som är anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda.

Vi anpassar lokal och menyer utifrån dina önskemål och antalet gäster. 

Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Stor fest med extra allt

Vill du fira stort? Det enda du behöver göra är att bjuda in gästerna och lämna planeringen åt oss – vi ordnar allt från mat och dryck till dukning och underhållning. 

Vår festlokal Oceanen med scen, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter för århundradets fest!

Brudbukett

Vigsel & bröllopsfest

Byt ut det traditionella kyrkbröllopet mot en vigsel på klipporna. Starta med mingel och bubbel i trädgården eller på verandan och fortsätt med middag i restaurangen eller en stor fest i vår festlokal Oceanen.

För de gäster som önskar finns även hotellrum för övernattning och Art Garden Spa för avkoppling. 

Välj en lokal som passar dig

Våra festlokaler

Vi har festlokaler för alla tillfällen, i alldeles unika miljöer. Vi skräddarsyr oförglömliga upplevelser – vare sig du planerar en intim förlovningsmiddag, dopfest, födelsedag eller kanske en jubileumsmiddag.

Scen och festdukning i Oceanen

Oceanen eventhall & festlokal

När du vill bjuda många gäster dukar vi upp vår spektakulära festlokal Oceanen. Vi anpassar lokalen helt efter dina önskemål, både med ljus, ljud och möblering. Här kan upp till 500 personer få plats sittandes vid runda bord. Scen, dansgolv, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter för århundradets fest!
Mingel i Sjögången på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sjögången

I anslutning till Oceanen och övriga våra lokaler på plan två finner du Sjögången med en fantastisk utsikt över trädgård och hav. Här kan vi duka upp för mindre middagar eller varför inte ett mingel innan maten?

Tillval som höjer stämningen ytterligare


drinkar arken hotell restaurang

Egen bar

För att hålla feststämningen på topp även efter middagen kan det vara roligt att ha en egen bar i anslutning till lokalen. Självklart ordnar vi det och laddar baren med de drycker ni önskar. 
Festdukning i Oceanen

Temafest

Vill du sätta ett speciellt tema på din fest? Kanske vill du ha Oscarsgala i Oceanen eller after beach på verandan? Vi hjälper till med detaljerna som krävs för att få den rätta känslan på festen. 
Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Underhållning

Levande musik eller underhållning sätter verkligen stämningen på en fest. Vi har många bra kontakter och förslag och hjälper gärna till att boka band, trubadur, dj eller annan underhållning.
Möte- och eventbokare på Arken Hotel & Art Garden Spa
FEST- & EVENTAVDELNINGEN

Kontakta oss för din fest

Hör av dig till oss och berätta om dina planer och tankar inför kommande fest. Vi hjälper dig med allt från lokaler och dukning till mat, dryck och underhållning.
För dig eller dina gäster

Bo över på hotellet

Unna dig eller dina långväga gäster lyxen att bo över på hotellet. Checka in i ett av våra rum efter kvällens festligheter, sov gott och starta dagen efter med vår härliga frukostbuffé. Kanske vill ni även besöka Art Garden Spa och koppla av en stund?

Bilder från tidigare fester