fredag 25 augusti

Livemusik med Ida Redig

Den 25 augusti är du välkommen till en extra go´ kväll med livemusik på Arken. Med närmare 40 miljoner streams på Spotify har göteborgskan Ida Redig blivit en väl etablerad och älskad artist med sitt egenproducerade popsound och sin röst. Hon har sedan debuten byggt upp en bred repertoar, som spänner över genres och sound. Denna kväll spelar hon hos oss!

Information

Tid: 25 augusti 2023 kl. 18.00–22.00

Plats: Restaurang Flora, ute på klipporna vid fint väder

Pris: Gratis för hotell- och restauranggäster - Boka bord ›

Verandan på restaurang Flora

Spelning på klipporna med Ida Redig

Vi laddar för en härlig sommarkväll, fint väder och spelning ute på klipporna, med solnedgången som fond. Boka bord för något gott att äta och dricka medan du lyssnar på spelningen. 

Ida Redig

Mer om Ida Redig

Med närmare 40 miljoner streams på Spotify har göteborgskan Ida Redig blivit en etablerad och älskad artist med sitt egenproducerade popsound och sin röst. Hon har sedan debuten byggt upp en bred repertoar, som spänner över genres och sound. Ida Redig var tidig med att jobba genrelöst och det är fortfarande ett av hennes signum. Ida Redigs ID är starkt och det krävs bara början på en låt för att veta vem som sjunger.

Hennes bredd syns också i de sammanhang hon dykt upp i, som inkluderar allt från medverkan i "Melodifestivalen" till SKAP:s nominering för “Årets bästa musikproducent“. Under producentnamnet "GIRL" har Ida Redig gjort musik till reklam- och filmmusik världen över - bland annat SJ:s populära reklamfilmer med låten "This is the way" och "Gåsmamman". Hon var också artisten bakom låten till fotbollslaget BK Häcken som gjorde en historisk allsvensk vinst 2022.

Lyssna på Ida på Spotify ›

Boka ett paket med middag och övernattning


Bistrorätt sallad

SPA & BISTRO

Pris från 1290:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Pris från 890:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar.