tisdag 21 november

Inspirationskväll – Att landa i andetaget

Välkommen till en kväll där du får en möjlighet att landa i dig själv och arbeta med andetaget genom pranayama (andningstekniker), samt en yogaklass som främjar meridianerna kring lungor och tjocktarm. Lungor och tjocktarm är metallelementets organ och kvaliteten på det vi äter är viktigt för vår energi. Elementet metall står för höstens årstid. 

Information

Datum: 21 november 2023

Tid: kl. 17.00–ca 19.30

Plats: Art Garden Spa

Pris: 295:-/person inkl. fika
Gratis för medlemmar på Art Garden Spa.

Program tisdag 21 november

  • 17.00 Kvällen startar med en kortare informativ föreläsning kring elementet metall
  • 17.30–19.00 Yogaklass och Pranayama 
  • 19.00  Kvällen avslutas med en gemensam fika.

Begränsat antal platser. Anmälan tidigast två veckor innan för icke medlemmar. Ev. avbokning senast 24 timmar innan. 

Boka din plats via mail till Marlen ›

Läs mer
Ulrika personal på Art Garden Spa
Kvällens instruktör

Presentation av Ulrika

Ulrika arbetar i receptionen och håller klasser med yin yoga och gong-meditation på Art Garden Spa.

Ulrika har lång erfarenhet av träning i olika former, men främst styrketräning och funktionell träning. Hon är utbildad yogalärare inom yin, power, yoga nidra, hatha, boardyoga (på vatten) och är även ”stark genom klimakteriet”-coach.

"Jag ser mig som en guide där jag kan hjälpa dig hitta nyfikenheten och upptäckarglädjen i rörelser som passar dig. Jag vill att du ska landa i din kropp och släppa taget om egot och alla tankar som surrar i ditt huvud. Känna istället för att tänka. Alla är olika och har olika förutsättningar och jag uppmuntrar dig till att hitta din väg och det som känns bra för dig! Jag är noll intresserad av krav och prestation utan fokuserar på att locka fram en nyfikenhet som kan ge dig en härlig känsla".

Ulrika har en stor nyfikenhet på hur vi kan hjälpa oss själva att må bättre genom hela livet och ett stort intresse av vårt lymfsystem och hur vi kan stötta det för ett bättre mående.