GE BORT EN UPPLEVELSE TILL DEN SOM REDAN HAR ALLT

Vårt hotell är fyllt med upplevelser – skön avkoppling på Art Garden Spa, välgörande spabehandlingar och god mat i vår härliga restaurang. Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv välja innehållet. 

Upplevelser på hotellet


Art Garden Spa

Art Garden Spa är en liten oas där du kan ta chansen att lämna omvärlden för en stund. En plats skapad för att du ska få umgås med dina egna tankar och finna inre ro. Vet du kanske någon som skulle må extra bra här?

Varma källor utomhus på Art Garden Spa

Varma bad

Det finns gott om varma bad på Art Garden Spa. Två varma utomhuspooler – den ena i skyddat läge alldeles utanför dörren och den andra inbäddad bland klipporna. Inomhus finns våra varma källor där du kan blicka ut över horisonten och låta dig fyllas av energi. 
Bastu på Art Garden Spa

Bastu & kallbad

I vår bastuoas är det sinnena som regerar. Iskallt samsas med ångorna, värmen genomsyras av sköna, välgörande eteriska dofter. Låt värmen göra gott i naturstensbastun eller njut av vår ång- och saltbastu där äkta natursalt stärker dina luftrör. Svalka av dig i kallkaret eller isbastun.
Träning på Art Garden Spa i Göteborg

Yoga & meditation

Fysisk aktivitet och avkoppling går hand i hand och våra aktivitetspass är alla inspirerade av de österländska filosofierna. Våga prova och finn ny energi med till exempel yoga och meditation.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Avkoppling & ny energi

På Art Garden Spa finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Tanken är att du ska följa din egen rytm och välja det som passar dig för stunden. Låt den rogivande miljön göra underverk för både ditt inre och yttre. 
Massage på Art Garden Spa

Massage, inpackning & ansiktsbehandling

I våra behandlingar används produkter med rena råvaror från ekologiskt odlade växter, frukter och färska örter. Vi erbjuder ett brett utbud av olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och inpackningar – alla fantastiska på sitt sätt.

Mat & dryck

På Flora erbjuder vi genuina smakupplevelser, med maträtter gjorda på naturliga råvaror. Vi är en medveten och mysig restaurang med stort fokus på ekologiskt och har som mål att använda det bästa som respektive årstid har att erbjuda.

Brunch på Arken hotell i Göteborg

Brunch

Lördag, söndag och röda dagar dukar vi upp vår härliga brunchbuffé. Vår brunch innehåller alltid en kombination av varma och kalla rätter, samt ett stort utbud av gröna rätter. Brunchen är som en stor och lyxig hotellfrukost kombinerat med lunch – som du kan avnjuta i lugn och ro med utsikt över skärgården.
Förrätt på restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

Middag på Flora

I vår restaurang gillar vi att experimentera och skapa spännande rätter till vår à la cartemeny – allt för att erbjuda de godaste smakupplevelserna. Vi hämtar inspiration från det svenska köket, och använder gärna råvaror från vår närmiljö. Detta resulterar i välkomponerade rätter och en meny som är anpassad efter respektive säsong.
Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Mat & dryck i lobbyn

I vår lobby kan du slå dig ner för något gott att dricka och blir du hungrig kan du beställa något enklare att äta från vår bistromeny. Här finns även olika brädspel, shuffleboard och möjlighet att göra en spännande romprovning.

Ett presentkort fyllt med tid på Arken Hotel & Art Garden Spa
Ett presentkort – fyra hotell – många upplevelser

Till den som inte behöver något

Du beställer enkelt ett presentkort på det belopp du önskar och mottagaren väljer själv vad det ska användas till. Våra presentkort kan även användas på våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Hôtel Eggers i Göteborg och Billingehus i Skövde.