MindKonferens – Hjärnsmart möte

Hur gör man för att åstadkomma en riktigt bra konferens som är effektiv och inspirerande, samtidigt som den bidrar till en hälsosam mental balans? Med vårt nya koncept MindKonferens får ni verktygen för ett effektivt möte, samt support av en Mindworkout-coach. Ge hjärnan optimala förutsättningar för att hålla kreativiteten på toppnivå genom hela mötet!

Mindkonferens på Arken Hotel & Art Garden Spa

Baserat på modern hjärnforskning

MindKonferens är ett helhetskoncept som designats och levereras av Mindworkout i unikt samarbete med Arken Hotel & Art Garden Spa. Mindworkout är experter på att skapa hälsosamma arbetsplatser med hjälp av mental träning baserade på modern hjärnforskning.

Förbered dig på en kreativ konferens i skön miljö, för goda resultat och högt fokus. 

I Arken MindKonferens ingår:

  1. En konferens för alla sinnen med ett särskilt utformat konferensrum, hjärnsmarta val och inspirerande verktyg.
  2. Introduktionsmöte (30 min) med ansvarig Mindworkout-coach via telefon innan konferensen, för genomgång av möteskompass och stöd i förberedelserna.
  3. Inledning och uppstart med möteskompassen (50 min). En Mindworkout-coach guidar och ger er verktyg för mötet.
  4. Möteskompass – en verktygslåda för MindKonferensen med smarta redskap och konkreta tips som guidar er till ett effektivt och kreativt möte utifrån hjärnans bästa!
  5. Ett praktiskt mindworkoutpass till exempel "Reboot", samt summering och mötessupport av en Mindworkout-coach (45 min).
  6. Hjärnsmarta verktyg att ta med hem, för att använda i jobbet och privat.
  7. Ett rådgivande möte efter konferensen, för uppföljning, råd och ytterligare verktyg för fortsatt användning i vardagen.

 

Läs mer

Kontakta oss

För mer information eller bokning ring oss på tel: 031-726 25 05 eller skicka en förfrågan.