Boka rum & frukost

Möt hösten
hos oss!
Där det är
lätt att trivas
Spa i Göteborg, nära
både hav och stad
Erbjudande

Upplev det rofyllda Art Garden Spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.

Pris från
1590:-/person
Erbjudande

Boka in dig själv och någon du håller extra kär för några sköna, avkopplande dagar hos oss!

Pris från
1990:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online

Boka rum & frukost

Konferens

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.
Läs mer ›

Galleri Arken

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.
Läs mer ›

Hotell och Spa i Göteborg

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.

Besök också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

1

Nyheter

21 sep
På lördag 23 september är det dags för två nya konstnärer att ställa ut sin konst på Galleri Arken.   Läs mer ›
Svenska
Visa boka online: 

Facebook

Blogg - Arken Hotel

Har du ätit lunch hos oss någon gång? Om inte tycker vi att du ska göra det.Vardagar kl. 11.30-14.00 dukar vi upp vår lunchbuffé i restaurangen.Soppa är alltid gott att grunda med innan varmrätten.Förutom varmrätten finns det alltid gott om olika sallader och röror.Självklart serveras det hembakad dessert och frukt för den som vill till efterrätt....

Nyhetsbrev

Få erbjudanden & tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev