Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Populära spapaket


Fredag–söndag

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1390:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.
Söndag–torsdag
Varm källa utomhus på Art Garden Spa

Spa-cation

Från 890:-/person (ord. 1090:-)
Ett erbjudande till dig som har möjlighet att komma till oss mitt i veckan då det är som lugnast på Art Garden Spa. En övernattning med spa, middag och frukost.

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.

Spa med vänner

Pris från 1390:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
25–29 okt

Årstidernas bad

Pris från 1190:-/person
Koppla av en eftermiddag/kväll och upplev de olika årstiderna på Art Garden Spa. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost.
5–6 dec

Keramik & yogaretreat

Från 2595:-/vuxen
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Pris från 1990:-/person
Överraska den du håller kär och boka ett riktigt romantiskt spapaket. I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa.
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Pris från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna.
20 NOV – FULLBOKAT
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Ost-, chark- & vinprovning

Pris från 1795:-/person
Ett extra gott spapaket med ost-, chark- och vinprovning! Tillgång till spa, en 3-rättersmiddag på kvällen, övernattning och frukost. 
Jul- och sportlov
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Pris från 1290:-/vuxen & 625:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet. Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
FULLBOKAT
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2595:-/person
Fira nyår med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
FULLBOKAT
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 3695:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, en 3-rättersmiddag, brunch, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och skön avkoppling på Art Garden Spa.
FULLBOKAT

Late night new year

Pris från 2390:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. Njut av en 2-rättersmiddag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.
VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaketet

Pris från 2390:- för er båda
Fira bröllopsnatten i ett av våra finaste rum. Njut av att vara tillsammans och vila ut på Art Garden Spa dagen efter. Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet ingår.
Gäller t.o.m. 21 dec

ICA spapaket

Pris från 1118:-/person
Som ICA-stammis får du 25% rabatt på vårt paket Lilla Art Garden Spa. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Gäller ankomst söndag-torsdag.