Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. Vi har det du letar efter!

Våra mest populära erbjudanden

Sommarbadet 22 juni–13 aug

Årstidernas bad

Från 1190:-/person
Njut på spa under de fyra årstiderna! Sommar, höst, vinter eller vår – alla är unika. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost.
Njut på kvällstid

Late night spa

Från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
20 jun–12 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé, grill- och dessertbuffé ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
Övriga erbjudanden

Vecka 26–33
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Från 1325:-/vuxen 625:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
vecka 26–33

Stora familjepaketet

Från 2190:-/vuxen 1090:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
20 jun–14 aug

Familjespa halvdag

Från 575:-/vuxen 335:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet! 4 timmar av skön avkoppling på spa kl. 9–13 alt. 10–14 , för stora och små. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
vecka 26–33
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Sommarkväll

Från 780:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
20 jun–14 aug
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 995:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag, samt alla dagar 19/6–14/8.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1395:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag, samt alla dagar 19/6–14/8.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 745:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag + söndag kväll, samt alla dagar 19/6–9/8.
19–20 SEPT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yogahelg med Karin Rosell

Från 2595:-/vuxen (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
10–11 OKT

ACT – Stresshanteringshelg

Från 2630:-/vuxen
En temahelg där du får nya kunskaper och konkreta verktyg för att hantera stress, samt lära dig leva livet i samklang med hur du vill att det ska vara – ett liv i bättre balans.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 790:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa! (Går ej att boka 13/6–14/8).

Sköna fredag

Från 750:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2590:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1390:-/person
Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.

Spa med vänner

Från 1390:-/person
Ett specialpaket för dig som vill ta med en eller flera vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. Avkoppling och middag i gott sällskap – kan det bli bättre?

Varva ner kväll

Från 795:-/person
Lyxa till din vardag med ett kvällsbesök på Art Garden Spa! Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår. Går att boka måndag–torsdag, (ej 20/6–9/8).

Njuta halvdag

Från 395:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll, (ej 20/6–9/8).

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa. Ta med dina vänner på middag, avkoppling på spa och tapas med dryck i månens sken.
Fira kärleken
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Från 1990:-/person
Koppla av med någon du tycker om! I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rättersmiddag och spa.
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa med aktivitetspass båda dagarna.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 495:-/person
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Från 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig! Går att boka måndag–torsdag, (ej 22/6–14/8).
VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaketet

Från 2390:-för er båda
Fira bröllopsnatten med övernattning i ett av våra finaste rum! Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet, avsluta med spa sista dagen.