2016
30 mars 2016

Häromdagen skapade vi en kreativ verkstad för personalen på hotellet. Lagspel, lekfullhet, tålamodsprövning och skratt fyllde rummet medan vi jobbade i grupper för att skapa påskens festligaste ägg.

Många roliga idéer värkte fram där runt borden och det var spännande att se vad som växte fram mellan händerna.

Här har vi konferensavdelningen i full action. Lagspelet verkar vara på topp och det ser ut som om de har koll på sina grejer. 

Kockarnas ägg blev lila. En färg som för övrigt sägs ha betydelsen för en känsla av rikedom och lojalitet. Detta beror dels på att i gamla tider var lila en färg som kungligheter ofta bar i kläderna. 

Grön är däremot den färg som är lättast för ögat att acceptera. Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Den här grodan var verkligen uppfriskande att kika på ;)

Här ser du alla deltagarna. Vilket ägg som gjorde succé bland våra gäster under påsklovet återstår att se...

Just nu är vi mitt uppe i ett härligt påsklov då vi varmt välkomnar våra mindre vänner. Vi har byggt upp lekrummet och fyllt det till max, vi har biovisning och massor av andra härligheter för barn. Spa är öppet mellan kl 9-14 för de familjer som bokat på en skön spaupplevelse. 

Ta del av bloggaren Emelie Walles fina vistelse med familjen för några dagar sedan. Vad mysigt de hade!

En varm rekommendation är att boka sommarpaket med familjen redan nu så har ni något skönt och spännande att se fram emot.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-30 11:39
Follow
23 februari 2016

Nu under vecka sju och åtta har vi öppet för våra mindre vänner på Art Garden Spa. Barn njuter av våra miljöer och tycker det är hur mysigt och skönt som helst.
Att unna sig en prisvärd massage när man ändå är här är en god idé. Barnen älskar massage!

Stella och Fabian var där med sina föräldrar idag. De hade åkt hela vägen från Varberg för att besöka Art Garden Spa och båda barnen tyckte att de här hängmattorna var mysiga och att det var skönast att bada i de varma utekällorna. Solen strålade på dem och det kändes nästan som det var lite vår i luften.

Nästa tillfälle för barn på spa igen är under påsklovet. Då gäller tiderna för entré kl 09.00 till 14.00 och här finner du bra påsklovspaket.

Det ena efter det andra avlöser varandra här på hotellet. Direkt efter sportlovsfirande så har vi en ny vernissage på gång och nya tavlor är på väg upp på väggarna. Denise Wiberg ställer ut här på Galleri Arken under mars månad och har vernissage på lördag den 27 februari kl 12.00-17.00. Denise jobbar med akryl och blandteknik och är bosatt i Göteborg. Välkomna!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-23 14:12
Follow