Om Lotus Hotel Group

Lotus Hotel Group drivs i privat regi av konstnären Anna Riis och byggnadsingenjören Lars-Olof Oskarsson. Med ett brinnande intresse för inredning och känsla för detaljer bildar paret den perfekta kombinationen för att förverkliga olika personligheter för de tre hotellen.

Hotellen


Fasad på Arken Hotel & Art Garden Spa
En rofylld värld

Arken Hotel & Art Garden Spa

Läget med närhet till hamnen, Volvo och bara 15 minuter från Göteborg city är unikt. Här möts du av en vänlig och hemtrevlig atmosfär med stora ytor och sköna platser att arbeta på eller bara koppla av. På Art Garden Spa har vi gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.
Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Jorden runt i ett hotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Här möts charmigt sekelskifte och modern komfort. Kombinationen av unika rum, restauranger, Asia Spa och ombonade miljöer skapas precis rätt atmosfär föra att övernatta och känna sig som hemma. Läget är något utöver det vanliga – mitt i Varberg men ändå vid havet. Checka in och andas ut!
fasad på hotell eggers i göteborg
En sann göteborgshistoria sedan 1859

Hôtel Eggers

Bara några steg från Centralstationen i Göteborg kan du känna dig som hemma i hotellets personligt inredda rum. Hotellet är ett av Sveriges äldsta hotell som ännu är i drift. Sedan 1859 erbjuder vi upplevelser och personlig service med omtanke och en mycket trevlig restaurangmiljö. Rummen ligger antingen mot det myllrande folklivet på Drottningtorget eller mot vår egen innergård, en lugn atmosfär mitt i stan.