Du är här

2016
25 juni 2017

Sommarlovet är här - låt det blir riktigt härligt här i Göteborg!

Sommarlovet är här vilket innebär att även barn får möjlighet att besöka spa. Det är roligt och spännande att bjuda in barn till spavärlden så passa på att ta med hela familjen på spa nu i sommarlovstider.

Under veckorna 26 till 32 har vi öppet för barn kl 09.00-14.00. Det går bra att bara komma en förmiddag men extra härligt är det ju såklart att boka in ett dygn hela familjen tillsammans! 

En riktig favorit på sommaren är att vår grillbuffé serveras på terrassen. Barnen har såklart sin egen buffé med godsaker anpassade för de små gästerna. Som denna riktigt härligt somriga dryck. 

En glass efter maten är alltid gott! Godast att äta den på solvarma klippor, det är sommarkvällar när de är som bäst! 

Efter maten måste barnen såklart leka av sig. När de har lekt i trädgården och på klipporna finns det ett lekrum, fyllt med massa roliga saker för barnen. Här kan barnen hålla sig sysselsatta en evighet och föräldrarna kan njuta av solnedgången på terrassen så länge. Eller så kanske man vill testa ett spel tillsammans...? 

Vill de vara ute en stund till finns det istället en rolig tipspromenad runt anläggningen. Självklart finns det frågor både för stora och små. 

Dagen efter vankas det härlig frukostbuffé som start på dagen innan det blir tid för lugn och ro på spa.

Ett dopp i varma källor brukar vara uppskattat hos barnen. Tiden kommer utan tvekan att gå fort när ni tillsammans njuter av bad, bastu, tvagning och mycket avkoppling. Barnen älskar det!  

Passa på att vila de små fötterna som annars är fulla av spring. Ofta är det full fart men ibland behöver barn mer avkoppling än man kan tro. 

Utbudet för barn på spa är helt unikt med många aktivitetspass och behandlingar. Det finns ett aktivitetspass som heter Junior Yoga - perfekt när barnen vill prova på yoga.

Välkomna!

Ta del av våra sommarpaket här>>

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2017-06-25 14:13 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar