Du är här

2016
3 februari 2016

Lunch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Har du ätit lunch hos oss någon gång? 

Vi får riktigt bra feedback från våra gäster angående vår lunchservering och är mäkta stolta över det fantastiska utbud som trängs på lunchbuffén. 

Vi är en stor anläggning och kan servera flera hundra gäster under lunchtimmarna och då krävs det såklart en hel del logistik och suverän personal, men framförallt god och varierad meny.

Just idag har vi 450 lunchgäster och vår lunch serveras längs flera olika bufféer. Vi bad ändå vår kökschef lägga iordning en fin tallrik med dagens lunch för ett foto hit till bloggen. Ser smaskigt ut...

Vi dukar upp både långbord och runda bord. Restaurangen är uppbyggd i sektioner och skärmas av med både gardiner och nivåskillnader.
Vi har flera olika stationer med bufféer uppdukade för att minska köbildandet och för att alla våra gäster ska få en trevlig, god och smidig lunchtimma.

Här är vår spalounge som också tillhör restaurangen. Blir man lite trött efter maten så har vi sköna liggstolar att vila i... ;)

Brödet vi serverar vid lunch kommer från lokala Aleks Bageri.

Vackra bröd att bryta! Till kvällens servering bakar vi vårt eget bröd.

Något sött efter maten? 
Idag är det en liten chokladkaka med frukt och grädde. 

Solen sken över klipporna så vi övertalade Lena att slita sig från kastrullerna och ta med sig dagens lunch ut för att dokumenteras. 

Och vad blev det då? Jo, kycklingwallenbergare med ärtor, skysås och potatismos. Gott!
Läs mer om vad som serveras på våra luncher här>>

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-02-03 13:31 | Kommentarer: Inga
Etiketter: Restaurang
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar