Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Ekologiskt är en regel, inget undantag

ATT LIGGA I FRAMKANT med miljötänkandet är alltid vår ambition. Inte minst vad gäller mat och dryck. Faktum är att vi har formulerat en speciell matvision som innebär att vi ska fokusera på kvalitet, färska råvaror, närproducerat, ekologiskt, säsongsanpassat och klimatsmart.

Matvisionen är ständigt närvarande. Redan vid frukosten erbjuds du ett brett urval av ekologiska alternativ. På lunchbuffén är brödet bakat på kravmärkt mjöl och såväl soppa som förrätter och efterrätter har inslag av ekologiska råvaror. 

Viktigt för oss är också att du som gäst hos oss ska kunna följa en röd tråd genom Arken där Spa är närvarande i hela huset. I restaurangen är menyn skapad med extra stor kärlek till det vi äter och hur det påverkar vårt välbefinnande och miljön runt omkring oss.

I vår dryckesmeny finns flera miljövänliga drycker att välja på. Viner, öl och sprit.  Att rena och kolsyra vårt eget vatten är också en självklarhet och såväl kaffe som te är rättvisemärkt. Vi vill helt enkelt bli ledande och heltäckande på det här området.

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.