Restaurang

I vår restaurang erbjuder vi genuina smakupplevelser, med maträtter gjorda på naturliga råvaror – de flesta från utvalda producenter i Göteborgsregionen. Vi är en medveten och mysig restaurang med stort fokus på ekologiskt, och har som mål att använda det bästa som respektive årstid har att erbjuda. Välkommen!

Mat för alla tillfällen

Hos oss på Arken Hotel & Art Garden Spa kan du ta del av en fantastisk frukostbuffé alla dagar och dagens lunch måndag–fredag. Lyxa till det med brunch på helgerna, eller varför inte komplettera din vistelse med en middag från vår á la carte-meny? På vår lobbymeny hittar du maträtter som sallader och hamburgare. Självklart med vegetariska alternativ.

Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Dagens Lunch

Vi erbjuder en varierad lunchmeny och salladsbuffé med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Lobbymeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår lobbymeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Polkabeta på menyn i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Middag à la carte

På vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Vi är även måna om att hämta inspiration från det svenska köket, och fina råvaror från vår närmiljö.

Säsongsanpassad meny

Vi anpassar menyn på restaurangen efter de fyra årstiderna och serverar allt från fräscha vårmenyer och somriga grillbufféer till höstmenyer och klassiska julbord. Säsongerna erbjuder olika typer av smaker – och på vår restaurang lyfter vi fram det allra bästa från varje årstid. Mustiga smaker under den ruggiga hösten, och fräscha och svalkande rätter när sommaren står på vid gavel. Boka gärna något av våra paketerbjudanden med övernattning och middag. 

Tips på paketerbjudanden med middag


Fredag & lördag

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.
Lördag, söndag & helgdagar
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 790:-/person
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa!
Vädersäkrad uteservering på Arken Hotel & Art Garden Spa
Välkommen till vår vädersäkrade terrass

På vår mysiga terrass är du alltid nära naturen

Från tidig vår, hela sommaren och en bra bit in på hösten kan du sitta ute och äta på vår terrass, oavsett väder. Det är en härlig känsla att sitta och äta med naturen så nära inpå.

Med fokus på bra och ekologisk mat

Miljödimensionen är viktig för oss på Arken, och vi har en vision av att fokusera på kvalitet, närproducerat, ekologiskt och klimatsmart. Menyn är skapad med stor kärlek till det vi äter och hur det påverkar miljön runtomkring oss.

Vi strävar alltid efter att servera grönlistad fisk, kravmärkt kött och närodlade grönsaker. 

Även dryckesmenyn är anpassad med miljön i åtanke. Att rena och kolsyra vårt eget vatten är också en självklarhet och såväl kaffe som te är rättvisemärkt. Vi vill vara ledande och heltäckande på området gällande det ekologiska utbudet.