Vi söker en kock

Vi söker en nytänkande och kreativ kock till vårt härliga team i köket. Som kock hos oss får du ett varierande arbete då vi lagar allt från frukost, lunch och à la carte till middagar för konferenser och större sällskap. Att sätta gästen i centrum och värna om högsta kvalitet är viktigt för oss.

Denna tjänst är nu tillsatt. Se våra övriga lediga tjänster ›

Polkabeta på menyn i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Nytänkande och kreativ kock sökes till vårt team i köket

Som kock på Arken Hotel & Art Garden Spa har du god råvarukännedom och är ordningsam. Du är flexibel och kan hantera stora sällskap likväl som à la carte och affärslunch vid drop in. Oavsett sätter du gästen i centrum och värnar om hög kvalitet i det du gör.

Du är en lagspelare och har lätt för att följa satta ramar samtidigt som du tar egna initiativ när det behövs. Dina personliga egenskaper betyder mycket för oss. Vi ser gärna att vår blivande kollega är stresstålig, positiv, samarbetsvillig och har ett stort intresse för matlagning.

Du har minst sex års dokumenterad yrkesvana samt är van vid att hantera stora volymer där kvalitet är nyckelordet! Körkort är ett plus men inget krav.

 

Tjänstgöringsgrad / varaktighet:

Tillsvidareanställning 100% (efter sedvanlig provanställning).
Varierande arbetstider.

Lön:

Lön enligt överenskommelse.

Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt internutbildning vid behov.

Tillträde:

Omgående.

Övrigt:

Företaget är anslutna till Visita och därigenom kollektivavtal med HRF.

Ansökan & frågor:

Ansökan och eventuella frågor skickas till vår kökschef, David Sjölander: david.sjolander@arkenhotel.com telefon: 031-726 25 26.

Välkommen med din ansökan!