Fastighetsskötare

Vi söker dig som vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo med fantastiska gäster och duktiga medarbetare. Som fastighetsskötare på Arken Hotel och Art Garden Spa har du mycket varierande arbetsuppgifter med all typ av fastighetsskötsel.

Denna tjänst är nu tillsatt.

Vi söker en fastighetsskötare till vårt hotell

Som fastighetsskötare på Arken Hotel och Art Garden Spa har du mycket varierande arbetsuppgifter med all typ av fastighetsskötsel. Du kommer att arbeta med målning, snickeri, VVS-arbeten, reparationer, trädgårdsarbete, renhållning, skötsel av vår spa-anläggning och kontinuerligt underhåll.

Vi söker dig som vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo med fantastiska gäster och duktiga medarbetare. Du är noggrann och handlingskraftig. Du är en positiv kraft att räkna med, flexibel och ser till att verksamheten sköts efter vårat "Proud with Passion-koncept". Det är viktigt att du är en bra lagspelare.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och vi ser att du har minst fem års dokumenterad vana. B-körkort är ett krav.

Tjänstgöringsgrad / varaktighet:

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. 

Lön:

Månadslön enligt kollektivavtal.

Arbetstid:

100%. Du kommer att vara en naturlig del av driften vilket innebär en del helg- och kvällsarbete. Det kan även förekomma jourarbete vid akuta ärenden.

Tillträde:

1 april 2020

Övrigt:

Företaget är anslutna till Visita och därigenom kollektivavtal med HRF.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN OCH EVENTUELLA FRÅGOR TILL STAFFAN


Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa - Staffan Fastighet

Staffan Kihl

Fastighetsansvarig

staffan.kihl@arkenhotel.com 0317262507