Vi söker en event- & konferenssäljare

Vi söker dig som är erfaren säljare, som vill ingå i vårt säljteam och har stort driv, vilja och energi att lyckas!

Tjänsten är tillsatt. Se våra övriga lediga jobb >

Läs mer
Kärra konferenslokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Representera tre unika hotell

Lotus Hotel Group driver Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa samt Eggers Hôtel och Restaurang. Vi erbjuder upplevelser och hotelltjänster för såväl affärsgäster och mötesdeltagare som privatresande.

Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Gemensamt är att anläggningarna har ett flertal möteslokaler med stor variation och mängder av möjligheter – allt från den största lokalen för 1000 personer till den mindre lokalen för det mer exklusiva mötet, samt hotellrum och restauranger som skapar fantastiska möjligheter för alla typer av möten och event. Det är att sälja dessa olika former av konferenser, möten och event din tjänst har fokus på.

VI SÖKER EN SÄLJARE

Vi söker dig som är erfaren säljare, som vill ingå i vårt säljteam och har stort driv, vilja och energi att lyckas! Du är en utåtriktad och resultatinriktad person som älskar att skapa kontakt med potentiella kunder via telefon/mail samt medverka på mässor för att sälja in våra anläggningar med betoning på B2B och fokus på möten, konferenser och events. Att försäljning och service går hand i hand är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet från hotell-, mötes- eller restaurangbranschen, dock ej nödvändigt.

VÅR ARBETSPLATS:


Vi är en viktig del i företags och privatpersoners sätt att få mötas, privat såväl som i affärssammanhang. I inspirerande miljö vill vi skapa rätt förutsättningar och upplevelser för att mötet oavsett inriktning skall bli till det bästa.

Även för alla som jobbar med oss i Lotus Hotel Group skall det vara inspirerande, tryggt och utvecklande, därför har vi en stark företagskultur med tydliga värderingar. Vi ska ha roligt tillsammans, vi tycker om utveckling och förnyelse, alla ska ha möjlighet att påverka samt utveckla sitt jobb. Vi driver ett eget gästserviceprogram som vi kallar ”Proud with Passion”.

Vårt hållbarhetsarbete är av största vikt. Vi är bland annat Svanencertifierade, självförsörjande av el och mycket mer.

OM TJÄNSTEN:

Som säljare representerar och säljer du våra tre hotell i Lotus Hotel Group. I detta ingår att arbeta med både befintliga kunder såväl som att söka upp nya kunder. Att tydliggöra våra anläggningars möjligheter, kapacitet och service – vilka mervärden som finns hos oss att skapa det bästa mötesarrangemanget någonsin. I tjänsten ingår även tecknande av avtal för större företagskunder såväl som offentlig sektor. Vi är inte rädda för förändring, så har du tankar och idéer om hur vi ytterligare kan styra bolaget mot fler och bättre affärer så välkomnas det med öppna armar. Vi ger dig chans att arbeta mot tydliga budgetar och mål med kontinuerlig rapportering till hotelledningen. Även om du kommer att arbeta självständigt i många delar är du en lagspelare med hög social kompetens.

I våra säljteam ingår en kollega som uppsökande säljare samt innesäljare på våra mötesavdelningar. Tillsammans skapar ni teamet för en framgångsrik försäljning inom framförallt vår mötesförsäljning men även affärsresande. Du utgår sannolikt från ditt kontor på Arken Hotel & Art Garden Spa.

VI VILL ATT DU: 


  • Är driven och självgående med disciplin och struktur i ditt arbete
  • Är resultatinriktad och jobbar mot tydliga målsättningar
  • Är nytänkande och lösningsorienterad 

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har flera års erfarenhet av B2B försäljning, inom möten/event eller liknande bransch
  • Har B-körkort


ARBETSTID/OMFATTNING
:

Heltid. Tjänst tillsätts snarast efter ök.

LÖN:

Enligt avtal/överenskommelse.

FÖRMÅNER:

Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt en rad olika internutbildningar för din personliga utveckling.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN:

Ansökan skickas till jobb@varbergsstadshotell.com, märk ansökan ”Eventsäljare”.Vi undanbeder vänligen kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag och/eller media i syfte att sälja platsannonser i detta ärende.

Relaterad läsning:

FRÅGOR OM TJÄNSTEN BESVARAS PER TELEFON ELLER VIA MAIL till Lars-Olof eller Bo:


Lars-Olof Oskarsson VD personal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Lars-Olof Oskarsson

VD/Ägare

0707 88 70 50

Lotus Hotel Groups unika hotell med event- och konferenslokaler


Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Hotell och spa i varberg. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med influenser från österlandet.

Entré till Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

Hotell och spa på västkusten i Göteborg. Med flera konferenslokaler, galleri och egen restaurang.

uteservering i restaurang på hotell eggers i göteborg

Hôtel Eggers

Ett anrikt hotell mitt på Drottningtorget i Göteborg. En sann historia sedan 1859!

Stenhuset konferens- och festlokal på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Stenhuset

Varbergs äldsta stenhus, en unik och exklusiv lokal, ett stenkast från Varbergs Stadshotell.