Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Där det är gott att bara vara

NÄRA BÅDE HAV OCH STAD. Med tillgång till exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld. Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt yttersta för att skapa en tillflyktsort där det är gott att bara vara.

NÄR DET GÄLLER KONFERENSER är vi en av Göteborgs största anläggningar. Bara 15 minuters bilfärd från centrala Göteborg gör oss attraktiva för alla slags möten och vårt läge vid havet ger en energiskapande inramning. Till våra privata gäster erbjuder vi paket för spa och golf. Och läget gör oss till ett populärt alternativ även sommartid. 

VÅRT KONCEPT bygger på två huvudsakliga teman. Art står för konsten som vi synliggör via en egen konstutställning i lobbyn samt ett antal verk runt om i anläggningen. Garden syftar till vår koppling till det organiska och växande, dels i vår yttre miljö, dels inne i anläggningen där vi låter naturen ta plats.

VI HAR RUM FÖR ALLA SMAKER och erbjuder 149 rum, varav 8 minisviter samt 2 juniorsviter. Samtliga rum är rökfria. Till hands finns även 28 konferenslokaler med kapacitet och flexibilitet för upp till 1.000 deltagare. Dessutom har vi en egen hörsal och en stor festvåning.

KÖKET erbjuder en varierad meny året runt, med det allra bästa som säsongen har att erbjuda. Drivkraften ligger i att alltid välja det genuina och lokala och det saknas inte kunnande och tillgång till goda drycker. 

ART GARDEN SPA är som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond. Här kan du njuta av bad i varma källor, vitaliserande vattenmassage, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. 

ARKEN HOTEL & ART GARDEN SPA  är medlem i Svenska Möten och Svenska Spahotell. Vi har miljöcertifierats av Svanen och certifierade av Premium Safe Hotell.

 

SNABBA FAKTA

Byggt år:

1974

Renoverat år:

2007-2011

Antal rum:

149

Antal våningar:

2

Antal barer:

1

Antal restauranger:

2

Antal konferensrum:

28

Öppettider (reception):

dygnet runt

 

Arken Hotel & Art Garden Spa
Arken Hotel & Art Garden Spa
Arken Hotel & Art Garden Spa
Möte med havet som fond
Möte med havet som fond
Möte med havet som fond

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.