Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Konferens i Göteborg

Ge mötet ny energi

Behöver ni tid för planering i lugn och ro? Ibland kan det vara en fördel med ett miljöombyte för att få ny energi och extra kraft i mötet. Kontakta oss så hjälper vi dig med bästa upplägget för er konferens.

Konferenslokaler - hög standard i inspirerande miljö

Arken Hotel & Art Garden Spa är välkänt för sina ytor. Vi erbjuder 28 olika konferenslokaler, som passar alltifrån det lilla personliga mötet till en fullfjädrad mässa. Hos oss är miljön inspirerande och naturen alldeles utanför. Det finns gott om trivsamma utrymmen för reflektion, både inne och ute. 

Vi har gratis parkering direkt utanför hotellet och erbjuder även ett antal platser för el-bilar där du laddar bilen gratis. 

1
1
1

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Arken Hotel & Art Garden Spa är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Vi äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.seDetta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Kringaktiviteter man minns

Vi finns här för dig, dina gäster och dina aktiviteter. Vill du göra din konferens till en annorlunda happening och ge den pricken över i? Berätta om dina önskemål så gör vi vårt bästa för att uppfylla dem. Läs mer om våra konferensaktiviteter >

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med din bokning eller bara ha information? Ring oss på numret nedan så hjälper vi gärna till.

031- 726 25 05

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

Erbjudande

Konferera hos oss över dagen och njut av vår goda lunchbuffé.

Erbjudande

Konferera effektivt från lunch till lunch.

Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online