Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Mässa, kongress eller personligt möte?

ATT HÅLLA KONFERENS i en härlig miljö är positivt men inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang, event och kongresser. Arken Hotel & Art Garden Spa är välkänt för sina ytor, sin flexibla användning och sina stora möjligheter till aktiviteter. Berätta om dina tankar och önskemål så hjälper vi dig skapa ett skräddarsytt och ändamålsenligt arrangemang.

Vi erbjuder 28 olika konferenslokaler, som passar alltifrån det lilla personliga mötet till en fullfjädrad mässa eller ett event. Vår stora eventhall Oceanen har plats för hela 1000 personer och i vår hörsal sitter 152 åhörare bekvämt för att lyssna på ditt föredrag. Vi har även skapat en helt avskild avdelning där du kan hålla din konferens utan att bli störd. Den har plats för omkring 80 personer och är perfekt för dig som behöver sekretess.

Samtliga lokaler är utrustade för högsta komfort, med ergonomiska stolar, generösa skrivtavlor och inställbart ljus. Samtliga lokaler är utrustade med projektor eller TV-skärm och högtalare som standard. Önskas annan teknisk utrustning löser vi det efter behov. Fri wifi på hela anläggningen och i 18 av våra huvudlokaler finns dessutom fast bredbandsuppkoppling.

 

1
1
1

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp? Tveka inte med att höra av dig med dina frågor till oss.
tel: 031-726 25 05 eller mail konferens@arkenhotel.com

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.