Konferenserbjudande

Starta upp våren med ett möte i en lugn och kreativ miljö. Konferera hos oss i februari så får din grupp en gratis aktivitet!

Konferera i februari – få en aktivitet

Boka ett av nedan konferenspaket så bjuder vi på en aktivitet. Erbjudandet gäller för nybokningar av konferens med logi, 3–29 februari 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hotellrum Dubbelrum Premium på Arken Hotell & Spa

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med middag och övernattning. I paketet ingår konferenslokal, fikabuffé på för- och eftermiddag, trerätters lunchbuffé, tvårättersmiddag på kvällen, logi i enkelrum och frukostbuffé. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.
lunch i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunch-till-lunch-konferens

En effektiv konferens – jobba på förmiddagen innan du ger dig iväg, och ha lite tid för sammanfattning på kontoret dagen efter. I paketet ingår lunch på ankomstdagen, konferenslokal, eftermiddagsfika, tvårättersmiddag, logi i enkelrum, frukostbuffé, förmiddagsfika och en lunchbuffé.

Välj en av aktiviteterna nedan:

Avkoppling
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Entré till Art Garden Spa

Fyra timmar mellan kl. 16 och 20.
Ta med konferensdeltagarna till Art Garden Spa. Ge dem tid att varva ner och ladda batterierna efter en dags konfererande. Skön avkoppling med bad, bastu och gym ingår.
Visning
Volvomuseum i Arendal vid Arken Hotel & Art Garden Spa

En resa genom Volvos historia

Tidsåtgång: 1,5 h
Vackert beläget med gångavstånd från hotellet ligger Volvo Museum. Där får du följa med på en resa genom Volvos historiska arv, från starten 1927 fram till idag. Personbilar, bussar och lastbilar m.m.
Samarbete/tävling

Kampen om klockan

Tidsåtgång: 1 h | Minimiantal: 10 pers
Ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut en till två lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr?
Samarbete/tävling

Brain Game

Tidsåtgång: 1,5 h | Minimiantal: 10 pers
Teamwork är A & O i denna energiska, roliga och intensiva aktivitet. Lagen skall lösa ett antal uppdrag och får mer poäng ju fler de lyckas lösa inom den begränsade tiden. Allt från problemlösningar, morsekoder och danssteg. Det gäller att dela med sig av gruppens kunskaper inom laget, vilket ni får erfara när det är dags för slutprov. Den gemensamma kunskapen alltid är störst!
Samarbete/tävling

Escape game

Tidsåtgång: 1,5 h | Minimiantal: 10 pers
Via en rad mer eller mindre sluga ledtrådar ges gruppen möjlighet att lösa delmoment. Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna att gemensamt klara av en rad övningar för att rädda alla i gruppen och komma ut i friheten!
Grupputveckling
konferensaktivitet dominoeffekten aventi

Dominoeffekten

Tidsåtgång: 2 h | Minimiantal: 10 pers
Utmaningen består av att ni ska bygga varsin del i en bana, som hela gruppen sedan skall sätta samman. Målet är att förflytta en rörelse, ex. rulla en kula från start till mål, liknande en ”dominoeffekt”. Lagen får först skissa hur de ska lösa sin del på bästa och mest kreativa sätt, för att bidra till gruppens gemensamma mål.

Boka din februarikonferens nu

Kontakta oss för att boka

Fyll i formuläret med uppgifter och datum för ditt kommande möte samt skriv vilken av aktiviteterna du önskar boka. Vi återkopplar med förslag på upplägg och prisuppgift inom 24 timmar på vardagar.

Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa - Daniel konferenschef

Daniel da Silva

Konferensansvarig
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.