Aktiviteter för en lyckad konferens

På Arken Hotel erbjuder vi moderna konferenslokaler i vacker miljö. Addera sedan en rad med aktiviteter, lekar, övningar och mycket annat – och du har garanterat ett lyckat recept på en oförglömlig konferens för dig och dina kollegor.

En kick-off eller konferens fylld med aktiviteter

Starta en säsong fylld med energi från en spännande kick-off. På Arken Hotel erbjuder vi flera olika aktiviteter. Efter en dag av stillasittande kan det vara skönt att komma ut och röra på sig. Vad sägs om att bege sig ut med ribbåt på Göteborgs västkust? Eller köra en rolig och kreativ lagaktivitet i form av femkamp på Segway? Vi hjälper er med nästa kick-off eller konferens och skräddarsyr aktiviteter för just ert företag.

Konferera i februari – få en aktivitet

Erbjudandet gäller för nybokningar av konferens med logi under februari
Starta upp året med ett möte i en lugn och kreativ miljö. Konferera hos oss i februari så får din grupp en gratis aktivitet!

Vi har en mängd aktiviteter att välja på:


Stärk relationer med teambuilding, lekar och övningar

Samspel är en viktig del i varje företagsorganisation. På Arken Hotel hittar du många aktiviteter och övningar kopplade till teambuilding, som passar gruppen som är ute efter att stärka samhörigheten på ditt företag eller organisation. Allt från tävlingar, frågesport, producering av reklamfilm och geocaching står på schemat av övningar som finns att tillgå hos oss.

Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg
Avkoppling & träning

Varva ner på Art Garden Spa

Ta med konferensdeltagarna till Art Garden Spa. Ge dem tid att varva ner och ladda batterierna efter en dags konfererande. Skön avkoppling med bad, bastu och gym ingår. Vi lovar att detta blir ett fantastiskt mervärde för konferensdeltagarna!

Vi skräddarsyr era konferensaktiviteter

Oavsett vad ni väljer för typ av aktivitet garanterar vi att göra er vistelse till någonting alldeles extra. Vårt jobb är att bidra till ett annorlunda inslag eller tema som lyfter diskussionerna till en helt annan nivå. Berätta för oss om era önskemål så skräddarsyr vi aktiviteten för er konferens eller kick-off.