Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.

– Konst erbjuder en motvikt till dagens högteknologiska samhälle, där vi individer alltid förväntas vara online, anser Anna Riis som bland annat är ansvarig för konstgalleriet på Arken Hotel & Art Garden Spa.

Hon fortsätter: 

- Mitt konstintresse är genuint och sträcker sig långt bak i tiden. I dag utövar jag både måleri och skulptur på min fritid. Och min passion för färg och form sträcker sig till flera områden till exempel design och inredning. Jag betraktar konst som något som kan få oss att reflektera, diskutera och må bra i själen. Och som alla vet - den som mår bra i själen mår ofta bra i kroppen.

På Galleri Arken är det Lennart Skoglund som tar fram konstnärer och med bravur ser till att våra vernissager och utställningar blir lyckade för både oss och utställare. Välkommen!

 

Anna Riis & Lennart Skoglund
Anna Riis & Lennart Skoglund
Anna Riis & Lennart Skoglund
Målning av Lisa Kwasniewski
Målning av Lisa Kwasniewski
Målning av Lisa Kwasniewski

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

Erbjudande

En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.

Pris från
2590:-/person
Erbjudande

Vårt mest populära spapaket för sköna, avkopplande dagar! En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.

Pris från
1390:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online