Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Hotell i Göteborg

Checka in i drömmarnas värld

Hotellvistelser kan ha olika innebörd. Det som är ett behagligt hemma för någon är en skön tillflyktsort för någon annan. Oavsett vad du önskar vill vi att du ska känna dig bekväm och välkommen när du bor hos oss. Önskar du något är vi nära till hands. Servicenivån och ambitionen ligger alltid på topp. Det märks inte minst på vår rikligt tilltagna frukostbuffé. En god start på dagen.

1
1

Det är ofta de små detaljerna som gör hela upplevelsen.

Hotellrummen är alla inredda för mesta möjliga komfort i en lugn harmonisk färgskala. Och i våra trivsamma gemensamma utrymmen kan du slå dig ner och njuta av utsikten, koppla av eller ta en god drink. Det finns också en hel del att upptäcka i och runt om hotellet. Ta en promenad på den fina naturtomten eller upptäck omgivningarna på två hjul. Cykeln lånar du av oss.

 

Ditt boende

Spa, släktmiddag eller storstadsweekend? Oavsett vad du vill ha ut av din vistelse hos oss kan Carina, Jannica, Marika, Malin och Magdalena som sköter bokningen vägleda dig till en lyckad upplevelse.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med din bokning eller bara ha information? Ring oss på numret nedan så hjälper vi gärna till. 

031-726 25 08

Ring upp mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.

Erbjudande

Fira bröllopsnatten med övernattning i något av våra finaste rum och champagnefrukost. VIP på rummet och Spa hela avresedagen.

Pris från
2390:- för er båda
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online