söndag 19 april

Yoga & brunch med Gabriella

Njut en söndag med en härlig brunch kombinerat med tre olika klasser – Garuda, pilates och yoga med Gabriella Marszalek Kristenson. Lägg till en stund på spa för extra avkoppling.

Information

Datum: 19 april 2020

Plats: Art Garden Spa

Pris: 795:-/person
Medlemmar på Art Garden Spa får 20% rabatt.

Program söndag 19 april

09.30 Välkommen!
09.45–11.00 Garuda
11.00–11.30 Nyttig fika serveras
11.30–12.30 Pilates
12.30–14.00 Brunch
14.00–15.15 Yoga
15.30 Namaste – Tack för idag!

Läs mer om de olika klasserna nedan.

Vill du avsluta med en skön stund på Art Garden Spa?

Boka till spaentré kl. 16–19 för 395:- extra. (Ord. pris 625:-)

Läs mer

Instruktör

Klasserna hålls av Gabriella Marszalek Kristenson som bor och arbetar i Varberg och är en energisk och sprudlande personlighet. En klass med Gabriella ger dig energi och glädje utöver det vanliga.

Gabriellas stora passion är all form av rörelse och hon är utbildad instruktör i Stott Pilates genom Stockholms Pilates Center samt utbildad Garuda-instruktör av James D'Silva. I slutet av maj avslutar hon en 200 timmar lång Hatha Yogautbildning, Art of life med Camilla Bergström. 

Bokning

Paketet bokas via telefon: 031-726 25 08 eller mail: bokning@arkenhotel.com

”När du kommer i balans finner du harmoni”
Gabriella Marszalek Kristenson

Mer om klasserna


Garuda

Garuda är svaret till många människors önskan om en starkare, rörligare och mer tonad kropp. Fokusera på flöde, rytm och en serie av övningar utan stopp som utmanar din mentala styrka såväl som din fysiska kapacitet. Klassen är en blandning av Yoga, Pilates, Tai chi och dans. Hitta avslappning och precision i varje rörelse och lär dig grundläggande Garuda teknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet.
Passet är 75 min.

Pilates

Pilates går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Balans mellan styrka och rörlighet, men även balans mellan det kroppsliga och det själsliga. Bygg en stark kropp inifrån och ut! Helt enkelt funktionell träning när den är som bäst. 

Passet är 60 min.

Yoga

Dagen avslutas med en Hatha yogaklass där vi börjar i sittande meditation för att landa och smälta maten. Sen kommer vi röra oss igenom stärkande yogapositioner där vi blir medvetna om vår kropp och närvaro. Klassen avslutas i en skön liggande avslappning.
Passet är 75 minuter.

Inga förkunskaper krävs – alla är varmt välkomna!