fredag 01 november

Yoga of hope

Var med och yoga för en värld fri från barncancer! Alla pengar som samlas in går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar.

Information

Datum: 1 november 2019 kl. 16.0017.15.

Plats: Aktivitetsrummet på Art Garden Spa

Pris: 200-300:- Du bestämmer!

Boka: Yogapasset bokas här › 

Om Yoga of Hope

Yoga of Hope är ett samarbete mellan Barncancerfonden och Yogobe där alla pengar som samlas in går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Lördagen den 17 november 2018 genomförde 135 yogastudios och gymanläggningar yogaklasser där deltagaravgiften gick till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar och alla är välkomna att delta - nybörjare som erfaren.

Du väljer själv vilken deltagaravgift som du vill och kan betala; 200 kronor, 250 kronor eller 300 kronor. Det är ingen skillnad på vad som ingår i de olika avgifterna, utan Yoga of Hope vill underlätta för deltagare att bidra till den livsviktiga forskningen utifrån sin egen förmåga.

Hjärtyoga på Art Garden Spa

Yoga of Hope är ett globalt event som genomförs i syfte att väcka uppmärksamhet och samla in pengar till kampen mot barncancer.

Vi på Arken Hotel & Art Garden Spa vill självklart hjälpa till att samla in pengar och är med och arrangerar en yogaklass den 1/11 . Det blir ett avslappnande och hjärtöppnande flow där vi släpper spänningarna i kropp och sinne. Vi öppnar upp bröstet och energiflödet ifrån hjärtat samt avslutar med en helande meditation. Ett 75 minuter långt pass för såväl nybörjare som erfarna yogis.

Begränsat antal platser, så passa på och boka din plats redan idag, det går till en god sak!