Äntligen en mer normal tillvaro

Nu när alla restriktioner äntligen släppts kan vi börja återgå till en mer normal tillvaro igen. Vi vill försäkra dig om att vi även fortsättningsvis tar ansvar för våra gäster och medarbetare, precis som vi alltid gjort. Varmt välkommen att besöka oss för avkoppling i vardagen eller en efterlängtad weekend. 

... och en ännu bättre upplevelse

Några av de rutiner vi haft de senaste åren behåller vi – helt enkelt för att det ger dig som gäst en bättre upplevelse när du besöker oss. Till exempel fortsätter vi att fördela tider för incheckning, i restaurangen och på Art Garden Spa för ett jämnare gästflöde och för att du ska få en så lugn och skön vistelse som möjligt.

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Självklart stannar vi hemma när vi inte mår bra, och vi önskar att du gör detsamma.

Varmt välkommen och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Safe to visit

Safe to visit – VISITA

Vi är medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita och följer deras och myndigheternas riktlinjer för att minska smittspridningen av covid-19.
Arken Hotel & Art Garden Spa är Safe Hotels certifierade

Safehotels – Premium

Hotell som erhållit Safehotels certifiering är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet.
Proud with passion pin

Proud with Passion

Vår egen kvalitetsstämpel som påminner oss att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!